Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

De Tuinen van Appeltern en Inkoopgilde gaan samenwerken

Met trots kunnen de Tuinen van Appeltern en Inkoopgilde meedelen dat zij een samenwerking aangaan.

De Tuinen van Appeltern is een initiatief van Ben van Ooijen. Het is een inspiratiepark van 22 hectare en aansprekend tuinplatform bedoeld om liefhebbers van tuinen te inspireren en te activeren.

Inkoopgilde is een collectief voor hoveniersbedrijven, aangesloten hoveniers kunnen profiteren van kennis, actualiteiten en inkoopvoordeel. Het doel is om hoveniers en leveranciers aan elkaar te verbinden in de breedste zin van het woord.

Inspiratie, vernieuwen en verbinden!

Inspiratie, vernieuwen en verbinden hebben beide partijen hoog in het vaandel staan. In de ontstane samenwerking komen deze drie pijlers duidelijk naar voren.

‘Met deze samenwerking denken wij de groene sector te kunnen inspireren. Met beide netwerken en ons prachtige park als uitvalsbasis zien we veel mogelijkheden om groenminnend Nederland nog meer in beweging te brengen’ aldus Ben van Ooijen.

De samenwerking resulteert onder andere in jaarlijkse Meet&Greet voor de tuinprofessional, als startschot van het najaar seizoen. Bedrijven in de groene sector die willen innoveren, verduurzamen en verbinden zijn bij uitstek de juiste gasten voor dit vernieuwde evenement. Verder biedt de samenwerking nieuwe kansen om hoveniers en consumenten kennis te laten maken met het grootste inspiratiepark van Nederland. Het Inkoopgilde heeft immers een groot  bereik in de groene sector in Nederland.

Ook worden er informatieve workshops georganiseerd waar professionals in het groen worden geïnformeerd en geïnspireerd. 

‘Waarom moeilijk doen als het samen kan?’ aldus Gert Jan Stevens van Inkoopgilde die erg content is met de ontstane samenwerking tussen Inkoopgilde en De Tuinen van Appeltern. ‘De Tuinen van Appeltern kent een aansprekende naam die ons collectief in meerdere opzichten kan versterken.’

samenwerking tuinen van appeltern en inkoopgilde

Verwante informatie 

Besparingskansen

Lees meer: besparingskansen voor hoveniers

Subsidies 

Lees meer: subsidies voor hoveniers

Miscalculatie

Lees meer: hoe voorkom ik miscalculatie?

inkoopgilde

Financieel voordeel, kennis en advies.

Inkoopgilde is meer dan alleen korting en financieel voordeel. Door de kennis van onze leveranciers te bundelen, voorzien wij hoveniers van kennis en advies. Voor leden van Inkoopgilde hebben wij het servicedesk ontwikkelt. Zodra u zich heeft aangemeld kunt u gebruik maken van extra faciliteiten. Dit werkt als volgt:

  • U neemt contact op met Inkoopgilde en u legt uw vraagstuk voor. Soms kunnen we u direct adviseren rond het vraagstuk en wanneer er geen adviseurs ingeschakeld hoeven te worden, zijn hieraan geen kosten verbonden
  • Wij inventariseren uw vraag en leggen deze voor aan de adviseurs van Inkoopgilde: belangrijk is dat u meteen die adviseur treft die over de juiste expertise beschikt
  • De eerste twee adviesuren zijn gratis, daarna brengen wij u exact in kaart wat de kosten zijn voor de extra dienstverlening.

 

Meer over bedrijfsadvies 

Chatbericht

Suggesties, vragen of advies? Stuur ons gerust een chatbericht bericht. Zie rechtsonder in uw beeldscherm.
 

Facebook messenger

Suggesties, vragen of advies? Stuur ons gerust een bericht via Facebook Messenger! 

 

woensdag 04 juli 2018