Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Eerste editie (1e) GrasVAKdag erg geslaagd

Op 5 oktober 2018 organiseerde Inkoopgilde op het terrein van Boelens Graszoden de GrasVAKdag. Deze dag stond volledig in het teken van gras en alles wat daarbij komt kijken. Onder het genot van een hapje en een drankje werden er presentaties gegeven door professionals uit het werkveld en geen onderwerp werd daarbij vergeten.

De branchevereniging VHG heeft de dag geopend en heette de deelnemers officieel welkom. Over de hele dag zijn er zo’n 150 deelnemers opgevangen en voorgelicht over alle zaken die spelen rondom gras. De negen exposanten hebben allemaal hun duit in het zakje gedaan en hun uiterste best gedaan om er een informatieve en geslaagde dag van te maken. 

Hoveniers uit binnen- en buitenland zijn voorgelicht over alles wat met gras te maken heeft. Van (gekoelde) graszoden naar bodemonderzoek en van machines naar beregeningssystemen. Met als kers op de taart een demonstratie graszoden snijden en graszoden koelen. 

We kunnen spreken van een geslaagde dag en bedanken hoveniers en leveranciers voor hun bijdrage. De locatie en de weersomstandigheden waren geweldig. Er zijn veel nieuwe en waardevolle contacten gelegd en er hebben interessante gesprekken plaatsgevonden.

woensdag 10 oktober 2018