Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Garden Experience 2016: durf te veranderen

GardenExperience u kent het misschien van voorgaande jaren. Wat houdt het precies in? En wat is het doel ervan? GardenExperience is geen beurs maar een ‘leer en doe’ evenement voor de hoveniersbranche. Door middel van informatieverstrekking, discussie en debat willen wij de ondernemer stof geven tot nadenken over zijn bedrijf in een veranderend toekomstperspectief.

Het is juist het tegendeel! Wij willen u prikkelen en inderdaad uitdagen. Hoe vaak denkt u na over verandering? En hoe vaak zet u dit om in concrete daden? Toch verandert veel voortdurend om ons heen. Denk maar eens aan de nieuwe regels voor zzp’ers en het afschaffen van de VAR-verklaring, het besluit van chemische onkruidbestrijding, de CAO en het jaarurenmodel, het nieuwe ontslagrecht en de transitievergoeding, de nieuwe toepassingen, apps en diensten op internet.

Al deze veranderingen kunnen voor druk en stress zorgen. U zou er stapelgek van worden! Vaak moeten we meeveranderen, of we dit nu willen of niet. Jonge bedrijven starten en gaan er vol tegenaan. Met hun energie en lef weten ze klanten te vinden én te binden, ook al lijkt de markt overvol. Deze jonge bedrijven benutten slim alle kansen en mogelijkheden. Maar hoe gaat het u af? En uw bedrijf? Benut u dezelfde kansen en mogelijkheden? Verandert u wel mee?

Met deze vragen in uw achterhoofd realiseert u zich misschien wel dat we al snel de gebaande paden blijven aflopen en vastzitten in routine en gewoontes. Durft u dit los te laten? Want veranderen is loslaten. Dat vraagt ook energie en lef!

Raakt u enthousiast? Vrijdag 16 september 2016 zal het evenement plaatsvinden in Theater – Congrescentrum De Tamboer te Hoogeveen.

Kaarten zijn te bestellen via: GardenExperience

garden experience

Greensales hoofdsponsor Garden Experience

Al jaren is GreenSales Pieter van der Linden dé betrouwbare kwaliteitsleverancier van hoveniers, groenvoorzieners en tuincentra. Zowel nationaal als internationaal! Greensales is kwaliteitsbewust en zij bieden klanten graag iets speciaals en garanderen bovendien zeer concurrerende prijzen. U kunt als lid van het Inkoopgilde voordelig beplanting inkopen bij Greensales. 

Meer over Greensales

 

 

Verwante informatie

maandag 01 augustus 2016