Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Inkoopgilde en Boels Verhuur vernieuwen raamovereenkomst

Inkoopgilde en Boels Verhuur hebben de samenwerking nieuw leven ingeblazen met een sterk verbeterde raamovereenkomst voor aangesloten hoveniers van Inkoopgilde. Het verhuurbedrijf wil op deze manier de hovenier voorzien van nog meer gemak en overzicht in de werkzaamheden. Boels is al sinds 2011 partner van Inkoopgilde.

De jarenlange samenwerking tussen Inkoopgilde en Boels is volgens Arjan Breedveld van Inkoopgilde een schoolvoorbeeld van een duurzame samenwerking. Deze nieuwe raamovereenkomst toont aan dat zowel Inkoopgilde als Boels de samenwerking vlot vinden verlopen. ''We gaan graag landurige samenwerkingen aan en Boels is al vanaf het begin van Inkoopgilde van de partij. Het vertrouwen dat onze leden in ons hebben, betalen we graag terug met deze scherpe raamovereenkomst. We willen er graag zijn voor alle hoveniers, van klein tot groot. Met deze kortingsafspraken, die er niet om liegen, komen we weer een stapje dichterbij dat doel.'' Aldus Arjan.

Boels heeft een assortiment dat voor een groot deel strookt met hovenierswerk. Denk hierbij aan allerlei soorten hoogwerkers, maar ook aan geotechniek, tijdelijke huisvesting en alle vormen van tuin- en parkmachines. Accountmanager Ben Meems van Boels over de voortzetting: “Wij geloven net als Inkoopgilde in samenwerking, zoals we ooit met elkaar begonnen zijn. Dit is een volgende stap in het proces, we willen graag alle facetten van Boels aankaarten bij de hovenier. Naast verhuur kunnen we bijvoorbeeld ook trainingen aanbieden, onmisbaar voor de kwaliteitshovenier vandaag de dag. Inkoopgilde kan ons daarbij helpen.”

 

 

 samenwerking inkoopgilde en boels

dinsdag 05 maart 2019