Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Inkoopgilde en Wildkamp verlengen samenwerking

Inkoopgilde en Wildkamp hebben de samenwerking tussen beide partijen opnieuw met drie jaar verlengd. De technische groothandel met meer dan 50.000 producten blijft tot zeker 1 januari 2022 verbonden aan het hovenierscollectief. Wildkamp is al sinds 2011 verbonden aan Inkoopgilde. 

De jarenlange samenwerking tussen Inkoopgilde en het familiebedrijf Wildkamp maakt Gert Jan Stevens van Inkoopgilde blij. “Deze nieuwe verbintenis toont het vertrouwen en de verbondenheid tussen beide partijen aan. Wij streven altijd naar langdurige samenwerkingsverbanden. Dat beide partijen met elkaar door willen, laat zien dat er de afgelopen jaren op een goede manier is samengewerkt”, aldus Stevens.

Wildkamp heeft voor hoveniers een groot assortiment. Dat gaat van beregeningssystemen tot gereedschappen en van infiltratiesystemen naar EPDM folie. Salesmanager Eric Wolbert van Jarola reageert verheugd op de voorzetting: “Duurzame samenwerkingsverbanden zijn tegenwoordig erg waardevol. Wildkamp en Inkoopgilde houden er de zelfde filosofie op na en lijken hierdoor voor elkaar geknipt.”

 samenwerking inkoopgilde en wildkamp

dinsdag 30 oktober 2018