Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Inkoopgilde vestigt zich in Hoogeveen

Inkoopgilde BV vestigt zich definitief in Hoogeveen. Inmiddels is het bedrijf dusdanig gegroeid dat er behoefte is aan een eigen kantoor waar gesprekken zullen plaatsvinden met enerzijds hoveniers en anderzijds leveranciers. Het bedrijf is gevestigd aan de Brinkstraat 36-38 te Hoogeveen.

Gert Jan Stevens: nieuwe fase in de bedrijfsvoering

Volgens Gert Jan Stevens (in dienst sinds sinds september 2015) is bij Inkoopgilde een nieuwe fase aangebroken. Dat het bedrijf in een behoefte voorziet is inmiddels wel duidelijk en blijkt uit het groeiend aantal leden (hoveniers). Ook is er een toename van leveranciers die interesse hebben om hun diensten of producten tegen aantrekkelijke voorwaarden aan te bieden aan leden van inkoopgilde.

Strategie inkoopgilde voor de komende jaren

Met de komst van Gert Jan Stevens is een herijkte visie en strategie voor het bedrijf ontworpen. Gert Jan Stevens: 'een eerste stap is om nog nadrukkelijker de behoeften bij hoveniers te peilen en de match te zoeken met leveranciers die in deze behoefte kunnen voorzien. Ook zullen we ons focussen op uitbreiding van het ledenaantal zodat we nog meer voordelen bij leveranciers kunnen afspreken'. 

WIN/WIN-situatie is belangrijk

Volgens Gert Jan Stevens is Inkoopgilde altijd op zoek naar een win/win situatie. Hoe meer hoveniers zich aansluiten bij het inkoopcollectief, hoe eerder leveranciers genegen zijn met aantrekkelijke aanbiedingen en voorwaarden komen. Anderzijds: hoe aantrekkelijker de voorwaarden zijn van de leveranciers, hoe meer er de behoefte bij hoveniers om zich aan te sluiten bij Inkoopgilde.

contact inkoopgilde

Verwante artikelen

 

woensdag 11 november 2015