Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Inkoopgilde sponsort The Green Team

De start van Navigate North laat niet lang meer op zich wachten. Zaterdag 23 januari zal het startsein worden gegeven. Een groot avontuur waar een groot aantal teams aan meedoet. Eén van de teams is ‘The Green Team.’

The Green Team: wat is dat voor een team?

The Green Team bestaat uit een tweetal mannen. Op hun Facebook pagina is te lezen dat de inschrijving als een grap is begonnen. Rick vroeg gekscherend aan Jarno om mee te gaan doen aan een ritje poolcirkel. Waarop Jarno gelijk ‘JA’ antwoordde zonder te weten wat het precies inhoud. 

Maar wat houdt het precies in?  Het is zeven dagen lang ontzettend veel kilometers maken, 7000 om precies te zijn. Ze rijden door zes verschillende landen en krijgen te maken met sneeuw, kou en gladheid. Echter staat daar een hoop plezier tegenover. Dat zal ook wel moeten, want met behulp van de auto en een navigatiesysteem zal je het toch met je compagnon moeten doen.

Is deze rit voor iedereen bestemd? Laten we het zo zeggen. Iedereen kan zich inschrijven maar als je slecht tegen weinig slaap, kou en uitdaging kunt is het erg af te raden.

Kun je daar wel goed tegen en ken je iemand die hier ook enthousiast van wordt? De inschrijving voor 2017 is alvast gestart. 

Sfeerimpressie bekijken?

Benieuwd naar een sfeerimpressie bekijk dan eens deze video.

De route

Waar rijden ze langs? Tja, dat is de grote vraag. Dat is zelfs voor ‘The Green Team’ een verassing. Dit wordt pas bekend gemaakt bij de etappestart.

Waarom sponsort Inkoopgilde 'The Green Team'?

Allemaal hartstikke leuk maar wat heeft Inkoopgilde te maken met ‘The Green Team?’ Eigenlijk heel simpel, Jarno Mussche is met zijn hoveniersbedrijf Tuin ID Jarno Mussche aangesloten bij Inkoopgilde. Jarno heeft ons de vraag gesteld of wij hen willen sponsoren. Dat wilden wij wel. Inkoopgilde vind het erg leuk om dergelijke uitdagingen te stimuleren. Voor Inkoopgilde is deze rit erg leuk om te volgen, want leverancier Fieten Olie is ook één van de deelnemers. 

Wilt u de teams ook volgen? Dat kan! 

Wij wensen The Greenteam en Fieten Olie ontzettend veel succes toe.

Verwante artikelen

 

dinsdag 19 januari 2016