Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Meet and Greet voor Tuin & Park

Sinds enkele jaren organiseert De Tuinen van Appeltern in het najaar een vrolijke vakdag voor haar hoveniers en ontwerpers. In één van de accomodaties werd steeds een soort van tafelbeurs ingericht waarbij de Appeltern productpartners, -kwekers en -dienstverleners zich konden presenteren. Niets grootschaligs, geen uitgebreide stands maar wel een leuke entourage voor ontmoetingen en uitwisseling van know-how.

De gezellige atmosfeer inclusief de hapjes en drankjes blijft hetzelfde, alleen de hoeveelheid aanbieders en het aantal bezoekende vakbroeders wordt met de editie 2019 een stuk uitgebreid.

ALGEMENE INFORMATIE

 • Locatie: De Tuinen van Appeltern, Walstraat 2A te Appeltern;

 • Entree: Uitsluitend voor hoveniers en ontwerpers;

 • Toegang: Gratis aanmelding voor hoveniers en ontwerpers;

 • Aanbieders: Extra informatie opvragen kan door te mailen naar Marjolein van Weerdenburg;

 • Aanvang: Vanaf 10.00 uur is het park geopend, vanaf 12.00 uur Meet & Greet;

 • Catering: Op Meet & Greet vloer inbegrepen;

 • Deelnemersveld: Vanaf 1 september compleet zichtbaar op deze pagina;

 • Verwacht aantal hoveniersbedrijven en ontwerpbureau’s: 75

   

DE TUINEN VAN APPELTERN, INKOOPGILDE EN APPELTERN TUINEXPERTS

Was de jaarlijkse Meet & Greet voornamelijk een feestje van De Tuinen van Appeltern en het aangesloten netwerk van Appeltern Tuinexperts, door de samenwerking die Appeltern is aangegaan met het Inkoopgilde worden voortaan ook leveranciers en hoveniers buiten het 'eigen' netwerk uitgenodigd.

Door die bundeling van krachten kan er nu ook een inhoudelijk programma worden samengesteld. De besloten en gezellige atmosfeer blijven de boventoon voeren. Het doel van de dag is om met minimale middelen maximaal te worden geïnformeerd en geïnspireerd t.a.v. nieuwe producten, nieuwe methodieken en allerlei praktische zaken. Een bekende stelling is ‘Het gaat er niet om wie je bent, maar wie je kent’.

Meet and Greet 2018

Het is een soort aanbeveling om te je gaan oriënteren en contacten te leggen om je te verrijken. Een dagje naar de Meet & Greet in Appeltern is daar eigenlijk voor gemaakt.
Je doet er zeker wat nieuws op.. je kunt rechtstreeks in gesprek met de producent of leverancier van aansprekende tuinitems.. en je bent in gezelschap van ambitieuze groenbedrijven die graag hun bevindingen met je delen.

Tussen alle uitwisselingen en ontmoetingen door worden ter plekke een aantal tuingerelateerde onderwerpen door deskundigen in petit comité uit de doeken gedaan. Gedurende dag heb je tevens gratis toegang tot het tuininspiratiepark met ruim 200 voorbeeldtuinen, welke ook zeker een bezoekje waard is!

Wil je als exposant deelnemen aan de Meet and Greet? U kunt zich hier opgeven.

Wil je als hovenier of ontwerper deelnemen aan de Meet and Greet? U kunt zich hier opgeven.

Verwante informatie 

Besparingskansen

Lees meer: besparingskansen voor hoveniers

Subsidies 

Lees meer: subsidies voor hoveniers

Miscalculatie

Lees meer: hoe voorkom ik miscalculatie?

inkoopgilde

Financieel voordeel, kennis en advies.

Inkoopgilde is meer dan alleen korting en financieel voordeel. Door de kennis van onze leveranciers te bundelen, voorzien wij hoveniers van kennis en advies. Voor leden van Inkoopgilde hebben wij het servicedesk ontwikkelt. Zodra u zich heeft aangemeld kunt u gebruik maken van extra faciliteiten. Dit werkt als volgt:

 • U neemt contact op met Inkoopgilde en u legt uw vraagstuk voor. Soms kunnen we u direct adviseren rond het vraagstuk en wanneer er geen adviseurs ingeschakeld hoeven te worden, zijn hieraan geen kosten verbonden
 • Wij inventariseren uw vraag en leggen deze voor aan de adviseurs van Inkoopgilde: belangrijk is dat u meteen die adviseur treft die over de juiste expertise beschikt
 • De eerste twee adviesuren zijn gratis, daarna brengen wij u exact in kaart wat de kosten zijn voor de extra dienstverlening.

 

Meer over bedrijfsadvies 

 

Chatbericht

Suggesties, vragen of advies? Stuur ons gerust een chatbericht bericht. Zie rechtsonder in uw beeldscherm.

 

woensdag 17 juli 2019