Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Meet & Greet bij De Tuinen van Appeltern een groot succes

Afgelopen vrijdag 5 oktober vond de "Meet & Greet voor Tuin & Park" plaats bij De Tuinen van Appeltern. Met meer dan 175 hoveniers en 50 exposanten kunnen we spreken van een zeer geslaagde dag! Dit jaar was de "Meet & Greet voor Tuin & Park" voor het eerst in het nieuwe entreegebouw De Tuinen van Appeltern, wat het nog een stukje specialer en uniek maakte. 

De Meet&Greet was een feestelijke start van een prachtig najaarsseizoen, met een groot aantal geselecteerde A-leveranciers en merken die ieder hun noviteiten en diensten tentoonstelden. De Meet&Greet wordt al jaren gekenmerkt door de ongedwongen en kleinschalige sfeer, met de ambitie om een waardevolle bijdrage te leveren aan het nog mooier maken van het groenvak.

Er waren veel interessante aanbieders om hoveniers en tuinontwerpers op de hoogte te brengen van ontwikkelingen. Kleine stands en gezellige producttafels gaven een unieke kans om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te vergaren en educatieve speeddates te bezoeken.

De weersomstandigheden waren fenomenaal, waardoor een bezoek aan het prachtige inspiratiepark natuurlijk niet uit kon blijven. 

Graag bedanken wij mede-organisator De Tuinen van Appeltern voor hun inzet en ontvangst. 

woensdag 10 oktober 2018