Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Inkoopgilde vaart nieuwe koers

Inkoopgilde heeft in 2015 het roer fors omgegooid. Gesprekken met alle leden hebben ertoe geleid dat er een nieuwe strategie is uitgezet. Zo heeft Inkoopgilde zich gevestigd in een eigen kantoor in Hoogeveen en is Gert Jan Stevens aangetrokken om de nieuwe lijnen vorm te geven.

Wat betekent dat? Een nieuwe koers?

De nieuwe koers van inkoopgilde omvat de volgende aspecten:

  • Inkoopgilde is meer dan alleen maar korting en financieel voordeel voor hoveniers. Daarom is Inkoopgilde gestart met de servicedesk die hoveniers ondersteunt en adviseert omtrent o.a. de volgende zaken: juridisch advies, HRM advies, fiscaal of financieel advies, begeleiding en coaching van startende hoveniers, gezamenlijke inkoop en organisatie van cursussen en trainingen
  • Inkoopgilde is actief in gesprek met alle leveranciers om scherpe aanbiedingen te bewerkstelligen.
  • Inkoopgilde zal samen met leveranciers meer producttrainingen organiseren zodat hoveniers gemakkelijker producten kunnen verkopen bij hun klanten en dus ook meer omzet kunnen behalen.
  • Ook de leveranciers van inkoopgilde onderling kunnen veel meer voor elkaar betekenen dan tot nu toe is gebleken. Dit wordt de komende jaren verder vorm gegeven.
  • Inkoopgilde is gestart met een nieuwe website die gaandeweg wordt opgebouwd om producten en diensten van leveranciers en hoveniers te promoten.

Meer weten over de nieuwe koers?

contact inkoopgilde

Wilt u als hovenier of leverancier meer weten over de nieuwe koers van Inkoopgilde? Neemt u gerust contact met mij op!

Contact met Inkoopgilde

 

.

woensdag 11 november 2015