Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Cursussen, workhops en trainingen in de groenvoorziening

Ook als hovenier is bijscholing noodzakelijk om voortdurend bij te blijven in de huidige markt. Daarom organiseert Inkoopgilde regelmatig cursussen en trainingen voor hoveniersbedrijven en bedrijven in de groenvoorziening. In principe kan iedere hovenier deelnemen aan een cursus die inkoopgilde organiseert. Leden van Inkoopgilde ontvangen direct korting op iedere cursus.

inkoopgilde 

Financieel voordeel, kennis en advies.

Inkoopgilde is meer dan alleen korting en financieel voordeel. Door de kennis van onze leveranciers te bundelen, voorzien wij hoveniers van kennis en advies. Voor leden van Inkoopgilde hebben wij het servicedesk ontwikkelt. Zodra u zich heeft aangemeld kunt u gebruik maken van extra faciliteiten. Dit werkt als volgt:

  • U neemt contact op met Inkoopgilde en u legt uw vraagstuk voor. Soms kunnen we u direct adviseren rond het vraagstuk en wanneer er geen adviseurs ingeschakeld hoeven te worden, zijn hieraan geen kosten verbonden
  • Wij inventariseren uw vraag en leggen deze voor aan de adviseurs van Inkoopgilde: belangrijk is dat u meteen die adviseur treft die over de juiste expertise beschikt
  • De eerste twee adviesuren zijn gratis, daarna brengen wij u exact in kaart wat de kosten zijn voor de extra dienstverlening.

Meer over het servicedesk

   


Facebook messenger

Suggesties, vragen of advies? Stuur ons gerust een bericht via Facebook Messenger!