Waarom zou ik als hoveniersbedrijf voor 3D tuinontwerp kiezen?

Bent u hovenier en maakt u dagelijks tuinontwerpen aan de keukentafel? Maar ziet u tegelijkertijd dat uw collega's mooie 3D tuinpresentaties voorschotelen aan hun klanten? Dan is deze workshop echt iets voor u. 

Wat zijn de voordelen van 3D tuinontwerpen?

In de workshop wordt uitgebreid ingegaan op alle aspecten die van belang zijn bij het maken van 3D tuinontwerpen.  Tijdens een live ontwerpsessie waarin vanuit een spontaan idee een ontwerp wordt bedacht en uitgewerkt, zal duidelijk worden wat er zoal bij komt kijken om een aantrekkelijk 3D ontwerp te maken en hoe de nieuwste beschikbare technologie deze drempel enorm heeft verlaagd.

Voor het ontwerpproces is het belangrijk de technische en gevoelsmatige kloof tussen “2D” en “3D” die er nu nog vaak is, te overbruggen.  De huidige techniek stelt tuinontwerpers in staat om anders te kunnen ontwerpen. Zowel van 2D als 3D als van 3D naar 2D kan het ontwerpproces naadloos en continu in elkaar overlopen. Hierdoor ontstaat voor de ontwerper direct meer inzicht in de gevolgen van zijn ontwerpideeën.  Tijdens de workshop zal het belang hiervan duidelijk worden.

Een ander belangrijk aspect van de workshop is de commerciële waarde van een ontwerp als uniek middel om te overtuigen, enthousiast te maken en het vertrouwen te krijgen van de potentiële klant.  Belangrijke factor die steeds nadrukkelijker meespeelt is uiteraard het veranderende koop- en besluitvormingsgedrag van de huidige consument / beslisser. 

tuinontwerp software

Voor wie is de workshop bedoeld?

  • Hoveniers die zich regelmatig met tuinontwerp bezig houden waarbij ervaring met computer ontwerpen geen noodzaak is.
  • Tuinontwerpers die overwegen een (volgende) stap te zetten in 3D ontwerp.

 

Deze workshop ligt inmiddels achter ons. Toch geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier, want bovenstaande training zal vaker in ons programma terugkeren!

 Verwante informatie

Bedrijfsadvies

bedrijfsadvies hovenier

Lees meer: bedrijfsadviezen voor hoveniers

Cursussen en workshops

cursussen en workshops

Lees meer: alle cursussen en workshops 

inkoopgilde 

Financieel voordeel, kennis en advies.

Inkoopgilde is meer dan alleen korting en financieel voordeel. Door de kennis van onze leveranciers te bundelen, voorzien wij hoveniers van kennis en advies. Voor leden van Inkoopgilde hebben wij het servicedesk ontwikkelt. Zodra u zich heeft aangemeld kunt u gebruik maken van extra faciliteiten. Dit werkt als volgt:

  • U neemt contact op met Inkoopgilde en u legt uw vraagstuk voor. Soms kunnen we u direct adviseren rond het vraagstuk en wanneer er geen adviseurs ingeschakeld hoeven te worden, zijn hieraan geen kosten verbonden
  • Wij inventariseren uw vraag en leggen deze voor aan de adviseurs van Inkoopgilde: belangrijk is dat u meteen die adviseur treft die over de juiste expertise beschikt
  • De eerste twee adviesuren zijn gratis, daarna brengen wij u exact in kaart wat de kosten zijn voor de extra dienstverlening.

Meer cursussen en workshops

   


contact inkoopgilde

WhatsApp - 06-51162208

Suggesties, vragen of advies? Stuur ons gerust een WhatsApp bericht. Ons nummer hiervoor is: 06-51162208
 

Facebook messenger

Suggesties, vragen of advies? Stuur ons gerust een bericht via Facebook Messenger!