Training leidinggeven op de werkvloer voor hoveniersbedrijven


Training leidinggeven op de werkvloer is bedoeld voor hoveniersbedrijven die personeel in dienst hebben. Bent u eigenaar van een hoveniersbedrijf en heeft u personeel in dienst? Dan is de training leidinggeven iets voor u, of voor uw leidinggevenden.  

Hoe geef ik training op de werkvloer?

Tijdens de training zullen de volgende punten aanbod komen:

  • Hoe motiveer ik mijn medewerkers 
  • Communicatie op de werkvloer 
  • Delegeren van personeel 
  • Functioneren + beoordelen 

Kosten

Als lid van Inkoopgilde kunt u deze training, georganiseerd door De Steven BV, volgen voor € 150,- per medewerker (exclusief btw). Voor niet leden bedragen de kosten € 250,- euro (exclusief btw)

Nog geen lid, maar wel geïnteresseerd? Word dan snel lid.

 

Deze workshop ligt inmiddels achter ons. Toch geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier, want bovenstaande training zal vaker in ons programma terugkeren!

 Verwante informatie

Bedrijfsadvies

bedrijfsadvies hovenier

Lees meer: bedrijfsadviezen voor hoveniers

Cursussen en workshops

cursussen en workshops

Lees meer: alle cursussen en workshops 

inkoopgilde 

Financieel voordeel, kennis en advies.

Inkoopgilde is meer dan alleen korting en financieel voordeel. Door de kennis van onze leveranciers te bundelen, voorzien wij hoveniers van kennis en advies. Voor leden van Inkoopgilde hebben wij het servicedesk ontwikkelt. Zodra u zich heeft aangemeld kunt u gebruik maken van extra faciliteiten. Dit werkt als volgt:

  • U neemt contact op met Inkoopgilde en u legt uw vraagstuk voor. Soms kunnen we u direct adviseren rond het vraagstuk en wanneer er geen adviseurs ingeschakeld hoeven te worden, zijn hieraan geen kosten verbonden
  • Wij inventariseren uw vraag en leggen deze voor aan de adviseurs van Inkoopgilde: belangrijk is dat u meteen die adviseur treft die over de juiste expertise beschikt
  • De eerste twee adviesuren zijn gratis, daarna brengen wij u exact in kaart wat de kosten zijn voor de extra dienstverlening.

Meer cursussen en workshops

   


contact inkoopgilde

WhatsApp - 06-51162208

Suggesties, vragen of advies? Stuur ons gerust een WhatsApp bericht. Ons nummer hiervoor is: 06-51162208
 

Facebook messenger

Suggesties, vragen of advies? Stuur ons gerust een bericht via Facebook Messenger!