Workshop: orders scoren met je website

Bent u eigenaar van een hoveniersbedrijf en wilt u graag orders scoren met uw website? Dan is deze voor u erg geschikt. Tijdens deze workshop bespreken we de mogelijkheden van internetmarketing en geven u inzicht in hoe het werkt. 

Internetmarketing voor hoveniersbedrijven!

Benieuwd wat er besproken gaat worden in deze workshop? Hieronder hebben wij kopjes uitgelicht die voorbij gaan komen.

 • Aanschaf website. Waar moet ik opletten?
 • SEA (adverteren in Google) of SEO (zoekmachineoptimalisatie)
 • Hoe denkt de internetbezoeker?
 • Wat moet u doen voor zoekmachine optimalisatie?
 • Wat is content? En hoe maak ik dit Google proof?
 • Uitleg termen als metadescription, URL structuur, H1 en H2 titels + hoe zet ik dit op een goede manier in?
 • Wat plaatst u wel op uw website en wat plaatst u niet?

Nu kan ik mij voorstellen dat u als hovenier denkt: ik zie wel kansen, maar ik heb er niks mee. Geen probleem, wij leggen het zo basic mogelijk uit en hebben het ook over:

 • Ik heb niets met internetmarketing, hoe moet dat dan?
 • Kan ik het uitbesteden en zo ja, aan wie dan?

Productinformatie + rondleiding

Vorig jaar hebben wij meerdere workshops georganiseerd met aansluitend productpresentaties en rondleidingen. De reacties hierop waren uiterst positief. Bij deze workshop editie hebben wij gekozen voor een productpresentatie van Lightpro + een rondleiding bij Techmar. Lightpro is een innovatief 12 volt tuinverlichtingsysteem. Benieuwd wat wij daar gaan doen?

 • Product presentatie (voordelen, hoe het werkt, assortiment)
 • Zelf aan de slag. De mogelijkheid om het product zelf te proberen
 • Rondleiding bij Techmar

Kosten

Als lid van Inkoopgilde kunt u deze workshop gratis bezoeken en ontvangt u (indien gewenst) twee gratis adviesuren. Niet leden van Inkoopgilde kunnen de workshop gratis bezoeken. Wilt u ook profiteren van twee gratis advies uren? Sluit u dan aan bij het hoveniers collectief. 

Praktische informatie

Bent u enthousiast geraakt? En bent u benieuwd wanneer de workshop is, hoe laat, waar en of er een lunch bij inbegrepen zit? Hieronder vindt u het antwoord:

Wanneer: 
Vrijdag 23 februari

Hoe laat:
11:00 uur t/m 15:00 uur (inclusief lunch)

Locatie:

Wilt u zich graag inschrijven? Dat kan door onderstaand contactformulier in te vullen! Wees er snel bij want bij 15 aanmeldingen zit de workshop vol. Mocht er veel animo zijn, wordt de workshop later in het jaar nog eens georganiseerd. 

Mocht u ondanks opgave onverhoopt niet kunnen opdagen, geef dit dan tijdig door. U kunt zich tot tenminste 24 uur voor de afgesproken workshop kosteloos afmelden. Een niet, of bij niet binnen 24 uur afgezegde afspraak zijn wij genoodzaakt een bedrag van € 25,- (excl. btw) in rekening te brengen.

 Verwante informatie

Bedrijfsadvies

bedrijfsadvies hovenier

Lees meer: bedrijfsadviezen voor hoveniers

Cursussen en workshops

cursussen en workshops

Lees meer: alle cursussen en workshops 

inkoopgilde 

Financieel voordeel, kennis en advies.

Inkoopgilde is meer dan alleen korting en financieel voordeel. Door de kennis van onze leveranciers te bundelen, voorzien wij hoveniers van kennis en advies. Voor leden van Inkoopgilde hebben wij het servicedesk ontwikkelt. Zodra u zich heeft aangemeld kunt u gebruik maken van extra faciliteiten. Dit werkt als volgt:

 • U neemt contact op met Inkoopgilde en u legt uw vraagstuk voor. Soms kunnen we u direct adviseren rond het vraagstuk en wanneer er geen adviseurs ingeschakeld hoeven te worden, zijn hieraan geen kosten verbonden
 • Wij inventariseren uw vraag en leggen deze voor aan de adviseurs van Inkoopgilde: belangrijk is dat u meteen die adviseur treft die over de juiste expertise beschikt
 • De eerste twee adviesuren zijn gratis, daarna brengen wij u exact in kaart wat de kosten zijn voor de extra dienstverlening.

Meer cursussen en workshops

   


contact inkoopgilde

WhatsApp - 06-51162208

Suggesties, vragen of advies? Stuur ons gerust een WhatsApp bericht. Ons nummer hiervoor is: 06-51162208
 

Facebook messenger

Suggesties, vragen of advies? Stuur ons gerust een bericht via Facebook Messenger!