Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Watervakdag

Inschrijven voor Watervakdag 2019  

Watervakdag 2019

Op vrijdag 11 oktober 2019 organiseert Inkoopgilde in samenwerking met Wildkamp de Watervakdag op een unieke locatie. Het hoofdkantoor van Wildkamp te Lutten in de voormalige aardappelmeelfabriek De Baanbreker.

Activiteiten

De Watervakdag zegt het al, water! Water is een thema van deze tijd. Teveel water, te weinig water, wateropslag en de kwaliteit van water. Tijdens de dag staan we stil bij thema’s als; beregening, draineren, waterkwaliteit, pompen, waterbuffering, bodemverbetering & toepassing van planten.

Naast het inhoudelijke programma is er ook een beursplein waar u verschillende leveranciers treft van verlichting, scheppen tot bodemverbeteraar.

 

In samenwerking met


DCM is een Belgisch familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van organische meststoffen, bodemverbeteraars, potgronden, afdekmaterialen en graszaden voor o.a. de professionele markt.

GreenSales levert planten, bomen en graszoden aan hoveniers. Met vestigingen in Drenthe en Friesland levert het en adviseert het een groot deel van de hoveniers in Noord-Nederland.

Wildkamp is een groothandel met een uitgebreid assortiment technische producten. Als toonaangevend bedrijf met 45 vestigingen in Nederland en meer dan 100.000 artikelen direct uit voorraad leverbaar adviseren, en leveren ze producten voor water, elektra, gas en lucht.

Boels Verhuur is de grootste verhuurder van machines en gereedschappen in de BeNeLux. Met meer dan 2500 producten verhuren wij het juiste gereedschap voor elke klus.

Gebruik regenwater slim, dat kan met de praktische oplossingen van Rawinso. Rawinso heeft een breed assortiment samengesteld met producten om regenwater slimmer te gebruiken. Opvangen, transporteren, filteren, infiltreren en hergebruiken. Wij adviseren je graag!

LandscaperPro is een leverancier van graszaad en bemesting. Het assortiment is speciaal ontwikkeld voor de aanleg en het onderhoud van gazons.

Branchevereniging VHG is de vereniging voor hoveniers, groenvoorzieners, boomspecialisten, dak- en gevelbegroeners en interieurbeplanters. VHG behartigt de collectieve en individuele belangen van haar leden op sociaal-economisch en bedrijfsmatig gebied.

Programma

De Watervakdag is een nieuw evenement bedoeld voor professionals in het groen. Deze informatieve dag is bedoeld om kennis over te dragen, ervaringen uit te wisselen en nieuwe trends & ontwikkelingen te tonen. Voor deze eerste editie hebben wij een compleet programma voor u samengesteld.

De opzet van het programma is simpel. U krijgt bij 8 leveranciers (ieder op zijn eigen vakgebied) oplossingen, innovaties en antwoorden toegereikt. Per leverancier zal de informatieverstrekking 20 minuten duren.

Algemene informatie

 • Locatie: 
  Dedemsvaartseweg-Zuid 59, 7775 AC Lutten
 • Entree: 
  Uitsluitend voor hoveniers, recreatie en groen & scholen en duitstalige bedrijven;
 • Toegang: 
  Gratis aanmelding via onderstaand aanmeldformulier
 • Aanbieders: 
  Extra informatie opvragen kan door te mailen naar info@inkoopgilde.nl of 0528-344729
 • Aanvang: 
  Vanaf 11:00 uur tot 16:00 uur. U dient zich voorafgaand aan te melden.

Schrijf je in voor Watervakdag 2019

Hoveniers en groenprofessionals zijn 11 oktober 2019 van 11:00 tot 16:00 uur doorlopend welkom. Meld u nu gratis aan via onderstaand formulier: