Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Watervakdag 11 oktober 2019

Op vrijdag 11 oktober 2019 organiseert Inkoopgilde de Watervakdag op een unieke locatie. Het hoofdkantoor van Wildkamp te Lutten in de voormalige aardappelmeelfabriek De Baanbreker.

De Watervakdag zegt het al, water! Water is een thema van deze tijd. Teveel water, te weinig water, water opslag en de kwaliteit van water. Tijdens de dag staan we stil bij thema’s als; beregening, groendaken, draineren, gebruik van pompen en machine’s, plantsoorten op droge en natte grond, bodemkwaliteit en de verbetering van de bodem. Naast het inhoudelijke programma is er ook een beurspleintje waar u onder het genot van een hapje en drankje de stands van leveranciers kan bezoeken.

 

 

Wildkamp Lutten

 

Programma

De Watervakdag is een nieuw evenement bedoeld voor professionals in het groen. Deze informatieve dag is bedoeld om kennis over te dragen, ervaringen uit te wisselen en nieuwe trends & ontwikkelingen te tonen. Voor deze eerste editie hebben wij een compleet programma voor u samengesteld. 

Opzet van het programma is simpel. U krijgt bij x leveranciers (ieder op zijn eigen vakgebied) oplossingen, innovaties en antwoorden toegereikt. Per leverancier zal de informatieverstrekking x minuten duren, daarna zal er worden doorgedraaid naar een andere leverancier. Dit houdt in dat het programma (inclusief pauze en demo) zo'n x uur zal duren. Voor de juiste informatievoorziening wordt de dag opgedeeld in verschillende doelgroepen

 • Hoveniersbedrijven
 • Recreatie en groen
 • Scholen en Duitstalige bedrijven

  Bekijk welke deelnemers zich tot nu toe al hebben aangemeld.

 

Algemene informatie

 

 • Locatie: 
  Dedemsvaartseweg-Zuid 59, 7775 AC Lutten

 • Entree: 
  Uitsluitend voor hoveniers, recreatie en groen & scholen en duitstalige bedrijven;

 • Toegang: 
  Gratis aanmelding via onderstaand aanmeldformulier

 • Aanbieders: 
  Extra informatie opvragen kan door te mailen naar info@inkoopgilde.nl of 0528-344729

 • Aanvang: 
  Vanaf 13:00 uur tot 17:00 uur. U dient zich voorafgaand aan te melden.

 • Programma: 
  Vanaf x september compleet zichtbaar op deze pagina;

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden