Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Airpress Holland

Airpress is de handelsnaam van VRB Friesland, een groothandel in verbrandingsmotoren, pompen en compressoren. Airpress staat vooral bekend om de compressoren, maar produceert daarnaast ook divers pneumatisch (hand)gereedschap. De producten van Airpress kunnen gebruikt worden in verschillende industrieën en bedrijfstakken. Op dit moment is Airpress met haar compressor en persluchtgereedschap actief bij onder andere de melkveehouderijen, industrie, autogarages, bouw en de tuinbouw.

Assortiment Airpress Holland

Het aanbod van Airpress bestaat uit compressoren, toebehoren, gereedschappen en perslucht accessoires. Het gehele assortiment (inclusief productbeschrijving) vindt u op onze website.

Compressoren voor de Hoveniers

Airpress Holland: is leverancier van compressoren voor de agrariërs, bouwvakkers, industrie en hoveniers. Ons assortiment is zeer uitgebreid en bestaat van hobby tot professionele/industriële compressoren, gereedschappen en luchtgereedschappen. Of je nu een kleine klus hebt of een grote klus? Airpress Holland kan het bieden en zoekt naar oplossingen.

Omstandigheden, werkduur en vraag van luchthoeveelheid van productiemachines en luchtgereedschappen zijn allemaal van invloed op uw keuze, waarbij wij u graag adviseren, eventueel met een productspecialist van Airpress.
De ketel is uw buffer en zeer van invloed op prestaties, tevens afhankelijk van de compressor.

Daarnaast voorzien wij in een breed assortiment aan luchtdrogers, olie- en waterafscheiders, koppelingen, slangen, haspels en luchtgereedschappen.
Ons Principe: “Installatie op maat met kwaliteit die staat.”

Energiebesparend

Melkrobots hebben perslucht nodig. Dit kan met behulp van een compressor. Vroeger werd er in de melkveehouderij gekozen voor een compressor waarbij rekening moest worden gehouden met een stukje overcapaciteit. Dit zorgde voor onnodig energieverbruik. Airpress Holland heeft in het kader van duurzaamheid en energiebesparing een nieuwe generatie compressoren ontwikkelt. De direct aangedreven compressoren uit de APS-DD en APS-BD serie zijn zeer efficiënt en variabel in gebruik. De combinatie van efficiëntie en veel capaciteit maakt het verschil. De energiebesparing van compressoren uit deze serie van Airpress kan oplopen tot 35 procent en er kan ook tot wel 23 procent mee op het onderhoud worden bespaard.

Over Airpress Holland

In 1956 bouwde Doeke de Vries samen met zijn vader Harmen de Vries hun eerste zuigercompressor. De grote belangstelling voor het apparaat zorgde voor een uitbreiding van meerdere soorten compressoren. In de tussentijd is het assortiment van Airpress flink toegenomen. Naast verschillende compressoren voor diverse doeleinden met toebehoren, brengt het bedrijf ook luchtspuitpistolen, pneumatisch gereedschap en pneumatische systemen, luchtdrogers, filters en micro-filters op de markt. Vandaag de dag worden de producten van Airpress door distributeurs over heel Europa verkocht. De naam Airpress is afgeleid van het Engelse air pressure, wat luchtdruk betekent.

Dealeroverzicht

Op onze website vindt u een lijst met onze dealers. Om het voor u overzichtelijk te maken, hebben we ze ingedeeld per provincie.

Offerte aanvragen?

Heeft u interesse in onze producten en wilt u graag een offerte op maat? U kunt hiervoor contact opnemen met een van onze verkopers buitendienst. Wanneer het u uitkomt kunnen onze specialisten bij u op locatie komen om in afstemming met uw wensen een passende offerte te maken.

Adresgegevens Airpress

  • Junokade 1
  • 8938 AB Leeuwarden
  • Telefoon: =31 (0) 58 2 846 846
  • Betuwehaven 29
  • 3433 PV Nieuwegein
  • E-mail: info@airpress.nl
  • Website: www.airpress.nl