Over Inkoopgilde

 

Inkoopgilde is een collectief voor de groene sector. Wij zijn er voor bedrijven die werken in de groene sector. Wij zijn een dynamische inkooporganisatie, ontstaan met de gedachte dat samenwerking loont. Samenwerken doen we met A-leveranciers en met bedrijven die hovenierswerkzaamheden verrichten.

Door bundeling van kennis, voorlichting, advies en inkopen willen we bedrijven in de groene sector helpen aan goede informatie, goede kortingsafspraken en kwalitatieve producten.

Er zijn veel redenen voor hoveniers om lid te worden van Inkoopgilde, denk bijvoorbeeld aan besparingen op uw inkoopkosten.

Maar er is nog een reden om u aan te melden als lid van Inkoopgilde. Wanneer we als collectief van hoveniers krachten bundelen staan we sterk. Als branche worden we door de krachtenbundeling interessant voor onze leveranciers. Hoe meer leden, hoe sterker we staan richting onder andere leveranciers. Dit kan door middel van kortingsafspraken, maar ook door kennisdeling van bepaalde (nieuwe) producten en/of trends in de groensector.

Inkoopgilde is continu in gesprek met leveranciers om de beste condities af te spreken ten behoeve van aangesloten leden. Hierdoor worden leden van Inkoopgilde via meerdere wegen betrokken in nieuwe ontwikkelingen in de groensector. Bij alles wat Inkoopgilde onderneemt vragen wij ons af of u er als hovenier wat aan heeft. Dit geldt voor gesprekken met leveranciers, posts op onze social-media kanalen maar ook bij het invullen van krant ‘de Hovenier'. In één zin samengevat kom het hierop neer: Inkoopgilde zit bij alles wat er gebeurt op de stoel van de hovenier, wij willen net als u de beste deal.

Wat zeggen uw collega’s

 

Tuindesign Lammert Kroesen

Lammert: ''Naar schatting besparen wij zo'n € 2000,-. Met name de besparingen bij Wildkamp en op mijn energienota zijn interessant'' 

 

Hoveniersbedrijf Bennie Everts

Bennie (ambassadeur VHG): Zorgen dat Inkoopgilde nog groter wordt zodat er gezamenlijk meer korting te bewerkstelligen is. Hoveniersbedrijf Johan van Dijk.

 

 

 

Hoveniersbedrijf Johan van Dijk

Johan: ''Ik raad andere bedrijven aan om ook lid te worden van Inkoopgilde. Hoe groter het collectief, hoe meer voordeel voor ons allemaal!'' Mecklenfeld tuinen.

 

 

 

Mecklenfeld tuinen

Peter: ''Ik bespaar naar schatting zo'n € 2000 a € 3000. Mijn advies is: bekijk vooraf goed of het iets voor je is.