Over Inkoopgilde

Inkoopgilde is een collectief voor bedrijven die actief zijn in de groene sector. We zijn een dynamische inkooporganisatie die is ontstaan met de gedachte dat samenwerking loont. Samenwerken doen we met A-leveranciers, A-merken en met bedrijven die actief zijn in de groene sector zoals hoveniersbedrijven en stratenmakers.

Door bundeling van kennis, voorlichting, advies en inkopen willen we bedrijven in de groene sector helpen aan goede informatie, kwalitatief hoogstaande producten, passend advies en een scherp inkooptarief.

Naast deze individuele voordelen worden we er als collectief sterker van wanneer er veel hoveniers zijn aangesloten.

Als branche worden we door de krachtenbundeling interessant voor onze leveranciers. Hoe meer leden, hoe sterker we staan richting onder andere leveranciers. Dit kan door middel van kortingsafspraken, maar ook door kennisdeling van bepaalde (nieuwe) producten en/of trends in de groene sector.

Inkoopgilde is continu in gesprek met leveranciers om de beste condities af te spreken ten behoeve van aangesloten leden. Hierdoor worden leden van Inkoopgilde via meerdere wegen betrokken in nieuwe ontwikkelingen in de groene sector. Bij alles wat Inkoopgilde onderneemt vragen wij ons af of u er als hovenier wat aan heeft. Dit geldt voor gesprekken met leveranciers en berichten op onze social-media kanalen, maar ook bij het invullen van krant ‘de Hovenier'. In één zin samengevat kom het hierop neer: Inkoopgilde zit bij alles wat er gebeurt op de stoel van de hovenier, wij willen net als u de beste deal. En hoe meer leden, hoe beter deze deal zal zijn.

Wat zeggen uw collega’s

 

Hoveniersbedrijf Bennie Everts

Bennie (ambassadeur VHG): Zorgen dat Inkoopgilde nog groter wordt zodat er gezamenlijk meer korting te behalen is.

 

 

 

Hoveniersbedrijf Johan van Dijk

Johan: ''Ik raad andere bedrijven aan om ook lid te worden van Inkoopgilde. Hoe groter het collectief, hoe meer voordeel voor ons allemaal!''

 

 

 

Mecklenfeld tuinen

Peter: ''Ik bespaar naar schatting zo'n €2000 a €3000. Mijn advies is: bekijk vooraf goed of het iets voor je is.