Blogs

 • Meten, testen en veilig werken met Boels Survey & Laser

  Hoe je het handigst en meest accuraat een terrein op meet of tuinontwerp uitzet? Boels Survey & Laser heeft het meetinstrument wat u zoekt.
  16 days ago
  0 view(s)
 • Alles voor tuin- en groenonderhoud bij Boels Rental

  Tuinen en openbaar groen hebben voortdurend onderhoud nodig. Als hovenier of tuinliefhebber wilt u natuurlijk over de beste machines en materialen beschikken, waarmee u snel en eenvoudig uw werk kunt doen.
  16 days ago
  0 view(s)
 • De tweede bemestingsronde!

  De meeste hoveniers, en hun klanten, zijn goed op de hoogte van de bemesting van borders en gazon bij aanleg en in het voorjaar. Ook de najaarsbemesting wordt steeds bekender.
  2 months ago
  0 view(s)
 • Met een goede organisatie kunt u een hoger rendement draaien, bedrijfswagens inrichting.

  Tijdens uw dagelijkse werkzaamheden heeft u de taken zo georganiseerd dat u uw afspraken richting uw opdrachtgever na kunt komen. Planmatig en gestructureerd de opdrachten uitvoeren om tot het gewenste resultaat te komen.
  3 months ago
  0 view(s)
 • Modulaire bouwsysteem

  Met dit nieuwe flexibele modulair bouwsysteem kun je allerlei plantenborders, tuinafscheidingen en planten- en moestuinbakken creëren.
  3 months ago
  0 view(s)
 • WIA-tool

  Veel ondernemers en werknemers die te maken krijgen met langdurige ziekte, hebben vaak geen goed beeld van de mogelijke gevolgen voor zijn inkomen.
  4 months ago
  0 view(s)
 • Herstelbudget

  Ondernemer zijn heeft grote voordelen. Toch ben je als zelfstandige ook extra kwetsbaar. Een gebroken arm of been, een operatie of langdurige behandeling voor ziekte kunnen grote financiële gevolgen hebben.
  4 months ago
  0 view(s)
 • Cybersecurity

  Cybercrime en datalekken vormen een steeds groter risico voor bedrijven. De kans dat een ondernemer met cyberschade in aanraking komt is inmiddels groter dan dat hij te maken krijgt met brandschade. Ook veel hoveniers, die over tal van privacygegevens beschikken, zijn zich niet bewust van de risico’s.
  4 months ago
  0 view(s)
 • AOV: zeker van inkomen

  Als ondernemer bent u zich bewust van het risico op arbeidsongeschiktheid. Toch is een groot deel van de zelfstandigen niet goed verzekerd, terwijl jaarlijks bijna één op de tien tijdelijk en langdurig arbeidsongeschikt raakt.
  4 months ago
  0 view(s)
 • Bent u goed verzekerd?

  Verzekeringspolissen lijken vaak pas interessant als u gebruik moet maken van een uitkering, na bijvoorbeeld een ongeval, ziekte van personeel of brandschade. Zaken waar u niet graag van tevoren over nadenkt, maar die wel enorm belangrijk zijn voor uw bedrijfscontinuïteit.
  4 months ago
  0 view(s)
 • Beperk uw bedrijfsriciso's

  Bent u het ook zat om als ondernemer lang op uw geld te wachten? Of zit u tijdelijk krap bij kas door de coronacrisis? Via factoring kunt u uw facturen binnen 24 uur laten uitbetalen. In een onzekere tijd als deze is een constante cashflow voor ondernemers iets dat rust geeft.
  4 months ago
  0 view(s)
 • Buxus: verzorgen of vervangen?

  Wie kent de plant niet, sinds mensenheugenis hét paradepaardje van ruim 80% van de tuinen. De Buxus, die door iedereen vrij simpel onderhouden kan worden en waar men prachtige vormen uit kan snoeien.
  4 months ago
  0 view(s)