Beste Leverancier, 

Introductie:
Inkoopgilde is een dynamische en gezamenlijke inkooporganisatie voor bedrijven in de groene sector, waaronder hoveniersbedrijven en stratenmakers. 
 Onze missie is om onze leden te ondersteunen door middel van bundeling van kennis, voorlichting, advies en inkopen, waardoor ze toegang hebben tot kwalitatieve producten en scherpe inkooptarieven. 
 
Het collectief wordt sterk door de vele aangesloten leden, wat ons interessant maakt voor leveranciers en de mogelijkheid biedt om kortingsafspraken en kennisdeling te realiseren. Inkoopgilde is altijd in gesprek met leveranciers om de beste condities te bewerkstelligen voor onze leden, en staat altijd op de stoel van de hovenier om hen de beste deal te bieden. 
 
Hoe meer leden, hoe beter de deal.
 
Simpele stappen om u aan te sluiten:
Bedankt voor het contact omtrent een samenwerking met inkoopgilde. Wij zullen er alles aan doen om u zo snel mogelijk aan te sluiten op ons platform. 
Om een zo snel mogelijke aansluiting te realiseren dienen wij uw datafeed te krijgen. Er zijn meerdere afleveringen mogelijk.
 
Stap 1: Product koppeling: 
•    Eigen product datafeed CSV
•    Eigen CSV of XML order formaat
 
Stap 2: stuur ons uw datafeed en wij analyseren uw feed om u aan te sluiten.
 
We hebben ook een eigen invoer model waarmee u de velden kan mappen. Dit zal ons helpen u nog sneller aan te sluiten.
 
Voorbeeld CSV

We hebben een basis opzet in onderstaande link
https://docs.google.com/spreadsheets/d/17sykt3sMOKev0oJqt5y5g5v4phTnTPCuUovOPPK9fUM/edit?usp=sharing
 
Vul uw eigen waarden in. Dit kan gewoon worden door uw eigen IT afdeling. Het geeft niet als niet alles ingevuld is. 

We sluiten u zo snel mogelijk aan.

Neem contact met ons op

Beste Leverancier,

Welkom bij Inagri: Samen Sterk in de Agrarische Sector

Inagri is een dynamische en verenigende inkooporganisatie die zich richt op bedrijven in de agrarische sector, waaronder landbouwbedrijven en tuinbouwbedrijven. Ons doel is om onze leden te ondersteunen door het bundelen van expertise, voorlichting, advies en inkoopmogelijkheden, waardoor ze toegang krijgen tot hoogwaardige producten tegen aantrekkelijke prijzen.

De kracht van ons collectief wordt versterkt door de betrokkenheid van vele aangesloten leden, wat ons interessant maakt voor leveranciers. Hierdoor kunnen we voordelige afspraken en kennisuitwisseling tot stand brengen. Inagri onderhoudt voortdurend contact met leveranciers om de meest gunstige voorwaarden te onderhandelen voor onze leden. We zitten altijd in de schoenen van de agrarische ondernemer, strevend naar de beste deals.

Samenwerking staat centraal in onze missie. Door samen te werken en kennis te delen, creëren we een solide netwerk van agrarische professionals die elkaar ondersteunen en versterken. Bij Inagri draait alles om het bieden van de beste kansen en voordelen aan onze leden in de agrarische sector.

Eenvoudige stappen om aan te sluiten:

Hartelijk dank voor uw interesse in het samenwerken met Inagri. Wij streven ernaar om u zo snel mogelijk te verwelkomen op ons platform.

Voor een snelle aansluiting hebben we uw datafeed nodig. Er zijn verschillende opties voor het aanleveren van deze gegevens, zodat we een soepele integratie kunnen realiseren.

Stap 1: Product koppeling:

-Eigen product datafeed CSV

-Eigen CSV of XML order formaat

Stap 2: Lever ons uw datafeed aan, wij zullen deze analyseren om u aan te sluiten.

Bovendien bieden we een eigen model voor gegevensinvoer waarmee u de velden kunt toewijzen. Hiermee kunnen we de aansluiting nog sneller realiseren.

Voorbeeld CSV

We hebben een basisopzet voor u klaargezet in de volgende link: https://docs.google.com/spreadsheets/d/17sykt3sMOKev0oJqt5y5g5v4phTnTPCuUovOPPK9fUM/edit?usp=sharing

U kunt uw eigen waarden invullen, dit kan eenvoudig worden gedaan door uw eigen IT-afdeling. Het is geen probleem als niet alles is ingevuld.

We zorgen ervoor dat u zo spoedig mogelijk wordt aangesloten