Verzendkosten en levertijd

Verzending

Alle producten hebben een verzendtarief. Het verzendtarief is afhankelijk van de grootte van de producten die u heeft besteld. Heeft u een bestelling met meerdere producten van verschillende leveranciers? Dan betaalt u maar één keer verzending en verwerking. Zo proberen we te stimuleren dat er bestellingen worden samengesteld van verschillende leveranciers. De producten zullen rechtstreeks vanaf de leverancier worden verstuurd.


Bezorgmogelijkheden

Bij het plaatsen van een bestelling kunt u ervoor kiezen een afwijkend afleveradres in te vullen. Zo kunt u de bestelling laten bezorgen op de locatie van uw klus of bij u thuis.


Levertijd

Wij streven er altijd naar de producten binnen 5 werkdagen af te leveren.

Verzending

Elk product wordt verzonden tegen een specifiek tarief voor verzending. Dit tarief is gebaseerd op de omvang van de bestelde producten. Indien uw bestelling meerdere producten van diverse leveranciers omvat, wordt er slechts eenmaal verzend- en verwerkingskosten in rekening gebracht. Op deze wijze moedigen we aan om bestellingen te combineren van diverse leveranciers. De producten worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.

Bezorgmogelijkheden:

Bij het plaatsen van uw bestelling heeft u de mogelijkheid om een ander bezorgadres op te geven. Hierdoor kunt u ervoor kiezen om de levering te laten plaatsvinden op de locatie van uw project of bij uw eigen huis.

Levertijd:

Ons streven is gericht op het afleveren van de producten binnen een termijn van 5 werkdagen. Deze toewijding aan efficiëntie zorgt ervoor dat u snel kunt genieten van uw bestelling. We hechten waarde aan uw tijd en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw producten binnen de kortst mogelijke tijd bij u arriveren, zodat u zonder vertraging kunt profiteren van uw aankoop.