Retourneren en garantie

Verkeerde product ontvangen

Heb je een product besteld maar heb je die toch niet meer nodig? Of heb je het verkeerde product besteld? Dan kun je het product retour afzender sturen en kunnen we je indien nodig het juiste product opsturen.

Is je product binnen de garantietermijn defect geraakt? Ook dan kun je bij ons terecht. Neem contact met ons op via info@inkoopgilde.nl of bel ons op 0528-344729.

Uitzonderingen retourneren

Onze webshop bestaat voor een groot deel uit groene levende producten. Voor deze producten geldt dat ze niet kunnen worden geretourneerd.

Heeft u toch een vraag of opmerking over de kwaliteit van de producten? Neem contact met ons op, we gaan dan samen op zoek naar een passende oplossing.


Heb je een product besteld maar blijkt dat je het niet langer nodig hebt? Of heb je per ongeluk het verkeerde product besteld? Geen zorgen, je kunt het artikel retourneren naar ons en indien vereist sturen we je het correcte product toe. Mocht je product binnen de garantieperiode defect raken, kun je eveneens op ons rekenen. Neem gerust contact met ons op via info@inagri.nl of bereik ons telefonisch op 0528-344729. We staan voor je klaar om je te assisteren.

Een groot deel van ons online assortiment bestaat uit levendige groene producten. We willen u erop wijzen dat deze specifieke items niet in aanmerking komen voor retournering. Mocht u echter vragen hebben over de kwaliteit van deze producten of opmerkingen willen delen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om samen met u naar een geschikte oplossing te zoeken. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.