Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Amwittools

Amwittools is het adres voor gereedschappen van kwalitatief hoogstaande kwaliteit. Het bedrijf is in 1980 opgericht en heeft sindsdien een grote groei doorgemaakt. Bijna 40 jaar ervaring zorgt voor gedegen kennis van zaken en uitstekende service. Amwittools is leverancier voor gerenommeerde technische groothandels als Oosterberg, Rexel, Solar en de Technische Unie. U kunt echter ook als hoveniersbedrijf bij ons terecht voor een breed aanbod van producten en wij selecteren graag voor u de bij u passende kwaliteit.

Sterke merken

Amwittools is importeur, exporteur, producent en distributeur van kwaliteitsmerken. U vindt hier sterke merken als Jokari, Wiha, Friedrich, Benning, Stannol en nog veel meer merken die zeer interessant voor uw hovenierswerkzaamheden kunnen zijn. Amwittools produceert zelf ook gereedschap producten, waaronder de Seanroll kabelafrollers en kabelgeleidingssystemen.

Gereedschapskoffer Wiha

Online bestellen

Al onze producten voor diverse werkzaamheden voor uw hoveniersbedrijf vindt u onder andere overzichtelijk en geordend op de webshop van Inkoopgilde. Onze artikelen zijn voorzien van een uitgebreide productbeschrijving, maar mocht u er niet helemaal uitkomen, dan staan wij u graag te woord met advies.

Hoge servicegraad

Onze uitstekende service nodigt uit om uw gereedschap te kopen bij Amwittools. Wij geloven dat het succes van ons bedrijf naast het aanbod mooie merken ook ligt in de hoge servicegraad die wij bieden. Wij zijn er trots op dat wij u oprecht kunnen adviseren en ondersteunen om de beste keuze te maken uit ons grote assortiment. Onze medewerkers worden hiervoor speciaal getraind, zodat zij beschikken over alle benodigde, specialistische kennis. Zij helpen u om niet zoveel mogelijk, maar om zo efficiënt mogelijk in te kopen. De service houdt niet op als de koop is gedaan, u kunt ook na de aanschaf van uw gereedschappen voor advies en ondersteuning bij ons terecht. Ook repareren wij uw gereedschappen als een product van ons defect raakt (behalve elektronisch gereedschap). Wij hebben een eigen reparatieservice tot onze beschikking waarmee wij u snel van dienst kunnen zijn. 

Oog voor het milieu

Wij voelen ons zeer betrokken bij het milieu en zijn dagelijks op zoek naar de juiste balans tussen milieu en mens. Continue bekijken wij of onze processen beter, efficiënter en milieuvriendelijker kunnen. Zo recyclen wij al ons verpakkingsmateriaal en indien dit materiaal niet meer gebruikt kan worden, komt het op de juiste plek terecht bij het gescheiden afval. Leveringen geschieden zo efficiënt mogelijk en worden vervoerd in onze energiezuinige auto’s. Wij steunen goede doelen zoals Gered Gereedschap voor steun aan (leerling) vakmensen in ontwikkelingslanden met kennis, kunde en middelen en ook steunen wij Kika Kinderkankervrij.

Logo gered gereedschap

Waarom kopen bij Amwittools

Bent u op zoek naar het juiste gereedschap voor het uitvoeren van allerhande werkzaamheden voor uw hoveniersbedrijf? Wij nodigen u met alle plezier uit een kijkje op onze website www.amwittools.nl. Wij kunnen u helpen een zo efficiënt mogelijke keuze te maken zodat u geen overbodige aankopen doet. Onze service beperkt zich niet tot service en ondersteuning op het moment van aankoop, want onze focus ligt op de lange termijn.

Amwittools: leverancier Inkoopgilde

Bij Amwittools ontvangt u als hoveniersbedrijf extra korting. Wilt u ook profiteren van extra korting? Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Adresgegevens