Bera BV is een onderneming die gevestigd is in Nederland. De doelstelling is het produceren van duurzame producten voor in tuinen, landschap en in het openbaar groen. Kenmerkend is dat de materialen te recyclen zijn. De producten kunnen in de volgende productgroepen verdeeld worden:

Grindstabilisatie

BERA Gravel Fix Pro 
Dit product is een geavanceerd, volledig te recyclen stabilisatiesysteem voor grind. Het systeem is waterdoorlatend en heeft een sterke en stabiele basis voor de professionele toepassing van grind op paden, opritten, parkeerplaatsen en daktuinen. 
BERA Gravel Fix Smart  
Dit systeem is eenvoudig te plaatsen en zorgt ervoor dat het grind gestabiliseerd wordt. Het wordt toegepast op paden, opritten, parkeerplaatsen en daken. Het systeem is waterdoorlatend, waardoor een stabiel oppervlak ontstaat. 
BERA Gravel Fix Lite 
Met dit product kan split of grind gestabiliseerd worden. Het systeem is waterdoorlatend en zorgt voor een stabiel oppervlak. Kan toegepast worden op paden en op plekken waar incidenteel licht verkeer komt. 
BERA Gravel Fix Step 
Met deze set kan op de meest eenvoudige manier op een kleiner oppervlak gestabiliseerd grind of split geplaatst worden. Een complete set van 40x80 cm wordt geleverd met een grindplaat erin die voorzien is van een anti-worteldoek, vier grondpennen en een gemonteerd frame. Er hoeft alleen nog zand onder gedaan te worden en split of grind erin. Het oppervlak is waterdoorlatend en stabiel. 
BERA Parking Marker Pro 
Parkeerplaatsen en wegen kunnen gemarkeerd worden met de professionele markeerdoppen. De markeerdoppen zijn volledig te recyclen en verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. Ook is het mogelijk om wel of niet voor reflectie te kiezen. 


 

Gravel Fix sfeer

 

 Randbegrenzing

BERA T- en L-Edge Pro 
Professionele, aluminium randbegrenzing. Verkrijgbaar in T-vorm voor randbegrenzing van parkeerplaatsen, toegangswegen, terrassen en bestratingen. De L-vorm is voor randbegrenzing van wandelpaden, gazons en borders. 
BERA B-Edge Smart
Flexibel randbegrenzingsmateriaal om paden, gazons en borders te scheiden. Veilig voor spelende kinderen en huisdieren door de ronde bovenrand.

T-edge

 

 Gras Stabilisatiesysteem

BERA Grass Fix Eco+ 
Een sterk volledig circulair en recyclebaar stabilisatie systeem voor uw groene parkeerplaatsen en toegangswegen voor gebouwen en hulpdiensten. Voorzien van een uniek interlock systeem waardoor de platen stabiel met elkaar verbonden zijn en de thermische uitzetting tot een minimum wordt beperkt.

Grass Fix Eco gekoppeldGrass Fix Eco sfeerGrass Fix close-up

 

   Eco- en watersystemen

BERA Waterfix 
Een lichtgewicht module gemaakt van honinggraat speciaal gemaakt voor wateropslag en/of waterinfiltratie. 

waterfix installatie

 

   BERA Urbanscape, de natuurlijke waterbuffer

BERA Urbanscape is een lichtgewicht product bestaande uit lange met elkaar verbonden vezels, gemaakt van gesteente. Dit 100% natuurlijke materiaal met een open structuur zorgt voor een uitstekende wateropslag en afgifte naar behoefte van de vegetatie in zeer diverse toepassingen voor tuin en landschap, in potten en bakken, onder het gazon of in de borders. Afhankelijk van de toepassing verkrijgbaar op rol, voor in het gazon. Kubusvormig voor in potten of los materiaal voor in borders of bij bomen. Dit product zorgt voor een verbeterde groei en kan een water- en voedingsstoffenbesparing opleveren tot 50%.

Urbanscape RolUrbanscape vlokken

 

 

 

   Terras- en decking systemen

BERA Pedestal Hilo Fix 
Een voet met een grote oppervlakte die zorgt dat er een lege ruimte komt onder het verhoogde terras. Het maakt afvoer van regenwater en het installeren van elektrische systemen mogelijk. Zo ontstaat er een langere levensduur van het materiaal van het terras.

 

Pedestal HiLoFixAlu Sub-base Terrace System

 

 

BERA BV is partner van Inkoopgilde

Leden van Inkoopgilde profiteren van extra inkoopvoordeel. Wilt u ook profiteren van extra korting? Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Adresgegevens

Middelaarseweg 3A

3871 KR Hoevelaken

Tel: 0332-570302

info@bera-bv.com

www.bera-bv.nl