Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

BERA BV

Bera BV is een onderneming die gevestigd is in Nederland. De doelstelling is het produceren van duurzame producten voor in tuinen, landschap en in het openbaar groen. Kenmerkend is dat de materialen te recyclen zijn. De producten kunnen in de volgende productgroepen verdeeld worden:

Grindstabilisatie

BERA Gravel Fix Pro 
Dit product is een geavanceerd, volledig te recyclen stabilisatiesysteem voor grind. Het systeem is waterdoorlatend en heeft een sterke en stabiele basis voor de professionele toepassing van grind op paden, opritten, parkeerplaatsen en daktuinen. 
BERA Gravel Fix Smart 
Dit systeem is eenvoudig te plaatsen en zorgt ervoor dat de grind gestabiliseerd wordt. Het wordt toegepast op paden, opritten, parkeerplaatsen en daken. Het systeem is waterdoorlatend, waardoor een stabiel oppervlak ontstaat. 
BERA Gravel Fix Lite 
Met dit product kan split of grind gestabiliseerd worden. Het systeem is waterdoorlatend en zorgt voor een stabiel oppervlak. Kan toegepast worden op paden en op plekken waar incidenteel licht verkeer komt. 
BERA Gravel Fix Step 
Met deze set kan op de meest eenvoudige manier op een kleiner oppervlak gestabiliseerd grind of split geplaatst worden. Een complete set van 40x80 cm wordt geleverd met een grindplaat erin die voorzien is van een anti-worteldoek, vier grondpennen en een gemonteerd frame. Er hoeft alleen nog zand onder gedaan te worden en split of grind erin. Het oppervlak is waterdoorlatend en stabiel. 
BERA Parking Marker Pro 
Parkeerplaatsen en wegen kunnen gemarkeerd worden met de professionele markeerdoppen van het merk BERA. De markeerdoppen zijn volledig te recyclen en verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart. Ook is het mogelijk om wel of niet voor reflectie te kiezen. 

Gravel Fix Gravel Fix sfeer

 

Randbegrenzing

BERA T- en L-Edge Pro 
Professionele, aluminium randbegrenzing van het merk BERA. Verkrijgbaar in T-vorm voor randbegrenzing van parkeerplaatsen, toegangswegen, terrassen en bestratingen. De L-vorm is voor randbegrenzing van wandelpaden, gazons en borders. 
BERA Gravel Edge 
Randbegrenzing om opritten en paden met BERA Fix grindstabilisatie op te sluiten. Zo worden zijwaartse bewegingen voorkomen. Hoogte: 4,5 cm. Lengte: 1.20, 2.4 en 6 m inclusief pennen. 
BERA B-Edge Smart 
Flexibel randbegrenzingsmateriaal om paden, gazons en borders te scheiden. Veilig voor spelende kinderen en huisdieren door de ronde bovenrand. 

T-edge T-edge sfeer

 

Gras Stabilisatiesysteem

BERA Grass Fix Eco 
Stabilisatiesysteem voor groene parkeerplaatsen en toegangswegen. Het systeem is volledig te recyclen. 
BERA Grass Fix Eco+ 
Volledig circulair stabilisatiesysteem voor groene parkeerplaatsen en toegangswegen. Het systeem is volledig te recyclen. 

Grass Fix Eco Grass Fix Eco sfeer

            

Eco- en watersystemen

BERA Waterfix 
Een lichtgewicht module gemaakt van honinggraat speciaal gemaakt voor wateropslag of waterinfiltratie. 

Waterfix   Waterfix systeem

 


BERA Urbanscape 
Dit innovatieve product zorgt voor extra opslag van water en voedingsstoffen. 

Urbanscape Rol Urbanscape blokken Urbanscape vlokken

 

Terras- en decking systemen

BERA Pedestal Hilo Fix 
Een voet met een grote oppervlakte die zorgt dat er een lege ruimte komt onder het verhoogde terras. Het maakt afvoer van regenwater en het installeren van elektrische systemen mogelijk. Zo ontstaat er een langere levensduur van het materiaal van het terras. 
BERA Femox Pedestals 
Met deze vloerdragers wordt voorkomen dat er dure betonvloeren aangebracht moeten worden onder verhoogde tegel- en/of vlondervloeren. 
BERA Alu sub-base Terrace System 
Een aluminium systeem met een dragende constructie voor het terras. Verhoogde terrassen van composiet, hout of tegels worden eenvoudig gerealiseerd. 

Pedestal HiLoFix Alu Sub-base Terrace System

 

BERA BV is partner van Inkoopgilde

Leden van Inkoopgilde profiteren van 5% extra inkoopvoordeel. Wilt u ook profiteren van extra korting? Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Adresgegevens

  • Middelaarseweg 3A
  • 3871 KR Hoevelaken
  • Tel: 0332-570302
  • Fax: 0332-572228
  • www.bera-bv.nl