Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Betondingen

Betondingen.nl is een bedrijf gespecialiseerd in het verkopen van kwalitatieve (prefab) betonproducten. Het bedrijf kan rekenen op een uitstekende expertise en heeft sinds haar oprichting haar assortiment met betonproducten stelselmatig uitgebreid. Tegenwoordig bestaat het aanbod dan ook uit zomaar even meer dan duizend verschillende artikelen. Het bouwverleden waar zaakvoerder Dirk-Jan Hoogenboom over beschikt zorgt er voor dat Betondingen.nl als geen ander geplaatst is om mee te denken met haar klanten en uiteindelijk precies dat advies te verstrekken dat een directe meerwaarde zal bieden voor de realisatie van elk project. Dit maakt Betondingen.nl zowel interessant voor de kleine als de grote gebruiker.

Groot aanbod betonproducten

Het aanbod van Betondingen.nl is ongelofelijk gevarieerd te noemen. Klanten kunnen bij deze webwinkel dan ook een keuze maken uit allerhande betonpoeren, betonelementen, trottoirbanden, muurafdekkers, paalmutsen en ga zo maar door. Ben je eerder op zoek naar prachtig sierbeton of wil je kunnen genieten van de uitmuntende en eigenlijk onevenaarbare kwaliteit van beton meubels? Ook dan ben je bij Betondingen.nl aan het juiste adres. Alle betonproducten die worden aangeboden door deze webwinkel zijn bovendien niet uitsluitend zeer kwalitatief, maar worden ook nog eens aangeboden tegen een razend interessante kostprijs. Bovendien kunnen alle bestelde producten worden geleverd op een adres naar keuze waardoor ze altijd veilig tot op de werf geraken.

Meedenkend en innovatief

Ondanks het feit dat er tegenwoordig reeds sprake is van een ronduit indrukwekkend en eigenlijk onevenaarbaar aanbod met betonproducten wordt er door Betondingen.nl steeds geluisterd naar de behoeftes van haar klanten. Bijgevolg wordt er getracht telkens een oplossing te creëren die tegemoet komt aan de door de klant vooropgestelde verwachtingen. Dit zorgt er voor dat er steeds weer nieuwe producten tot stand komen die voor de meest uiteenlopende situaties een passende oplossing kunnen bieden. Dit maakt in één klap duidelijk waar Betondingen.nl echt voor staat, namelijk een innovatief bedrijf met een hart voor niet alleen haar producten, maar ook haar klanten.

Gegarandeerd een snelle levering

Voor veel partijen is het van belang dat ze na het plaatsen van hun bestelling deze ook snel geleverd krijgen. Dat is geen enkel probleem wanneer je er voor kiest om een beroep te doen op de mogelijkheden van Betondingen.nl. Alle klanten van deze webwinkel zijn steeds verzekerd van een snelle verzending van hun bestelde betonproducten. De verzending gebeurt vanaf drie verschillende verzendlocaties waardoor er ook op vlak van verzendkosten altijd een uitstekende prijs kan worden gegarandeerd. Bovendien spreekt het voor zich dat elke zending gebeurt met track en trace, ook bij palletvervoer. Dit alles maakt het in ieder geval duidelijk dat Betondingen.nl jouw betrouwbare en kwalitatieve partner is in betonproducten!

Verwante informatie 

Bestrating

bestrating

Lees meer: hoe adviseer ik mijn klant

Tuinverlichting

Lees meer: 12 volt tuinverlichting van Lightpro

Leveranciers

besparen

Lees meer: overzicht leveranciers

inkoopgilde

Betondingen.nl: leverancier Inkoopgilde

Leden van Inkoopgilde profiteren van 2% extra inkoopvoordeel, boven op uw eigen korting bij Betondingen.nl Wilt u hier ook van profiteren? Word nu lid!

Adresgegevens 

Chatbericht

Suggesties, vragen of advies? Stuur ons gerust een chatbericht. Klik rechtsonder.
 

Facebook messenger

Suggesties, vragen of advies? Stuur ons gerust een bericht via Facebook Messenger!