Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

DCM

DCM staat voor 'De Ceuster Meststoffen'. DCM is een organische meststoffenfabrikant en daarnaast gespecialiseerd in bodemvruchtbaarheid, natuurlijke plantenvoeding en biodiversiteit. Als klantengroep bedient DCM professionele tuinbouwers en consumenten. DCM Nederland BV is gevestigd in Katwijk, maar verkooppunten zijn er door het hele land. Deze zijn te vinden op onze website. Onze producten op een rijtje:

Meststoffen

- Gazonmeststoffen
- Sport- en golfmeststoffen
- Mixen, eco-mixen en andere meststoffen
- Meststoffen voor microgranulaatstrooier
- Plantbriketten 

Meststoffen strooien

Graszaden

- Graszaad voor speel- en sportgazon 
- Graszaad voor siergazon 
- Graszaad voor herstel en doorzaaien 
- Graszaad voor schaduwrijke plaatsen 
- Graszaad voor weide 
- Zaden voor bloemenweide 
- Graszaden voor sportvelden 

Bodemverbeteraars

- Organische bodemverbeterende middelen 
- Vivimus 
- Fysische bodemverbeterende middelen 

Kalk

De kalkmeststoffen zijn: DCM Groen-Kalk, DCM Zeewierkalk korrel, DCM Zeewierkalk poeder. 

Schors

Er is DCM sierschors van 20-40 mm en 10-20 mm, DCM dennenschors, vezelrijke schors, houtsnippers van kastanjehout en cacaodoppen als afdekmateriaal. 

Potgronden

Er zijn verschillende potgronden verkrijgbaar. Voor in huis en tuin is er DCM potgrond met een lava- achtige structuur voor een luchtig effect. DCM heeft potgrond speciaal voor geraniums en bloembakken. Ook is er potgrond met waterkristallen. Voor het ophogen is er zwarte potgrond. Voor de buxus is er DCM Ecoterra Buxus. DCM Ecoterra Olijven, vijgen en citrus is er voor zuiderse planten. 

Vivimus universeel

Vloeibare meststoffen

DCM Visotec Bleu zorgt voor een betere ontwikkeling van de plantwortels en heeft daarnaast een positief effect op groei en kleur. 
DCM Prolico Flower is een vloeibare meststof speciaal voor stadsbloemen. 
DCM Prolico 1 voor BIO is zachtwerkend voor de wortels, heeft een snelgroei effect en is geschikt voor fertigatie in de biologische land- en tuinbouw. 
DCM Prolico 2 voor BIO is een 100% organisch samengestelde meststof. De vloeibare meststof is geschikt voor fertigatie in de biologische land- en tuinbouw. De nadruk ligt op het kalium voor de robustere planten. 
Voor bladvoeding zijn er DCM Olega Complex en DCM Olega Fer.

Diversen

- DCM aluin is er speciaal voor de blauwkleuring van hortenia's. 
- DCM Redu-Bac biedt de oplossing bij zoutproblemen in grond, potgrond en substraat. 
- DCM verkoopt speciale meststofrooiers. 

Naturapy

DCM Mycorrhizae 
Dit middel bestaat uit schimmels die leven met plantenwortels. Het mooie is dat de schimmels profiteren van de koolhydraten van de plant en de plant beter wordt voorzien van water een voedingsstoffen. 
DCM Vitasilica 
Het lavameel van dit middel zorgt voor een bescherming van het blad. De aanwezige sporenelementen en mineralen zorgen voor een optimale groei waardoor de plant bestand is tegen externe invloeden. 
DCM Delta trap 
Deze val is er om motten te monitoren en te vangen. 
DCM Cydia-Pheromone prepaid box 
Feromooncapsules die voor de beheersing van de fruitmot zorgen. 
DCM Cydalima- Pheromone prepaid box 
Feromooncapsules die voor de beheersing van de buxusmot zorgen. 
DCM Vitact F 
Een biostimulant die samengesteld is op basis van speciale bacteriestammen. De kwaliteit van vruchtgewassen en fruit verbetert. 
DCM Vitact R 
Een biostimulant die samengesteld is op basis van speciale bacteriestammen gecombineerd met specifieke, plantaardige, complexe koolstofketens. Het worteloppervlak wordt groter, verankerd beter en het gewas kan beter tegen stress.

DCM: leverancier Inkoopgilde

Bij DCM ontvangt u als hoveniersbedrijf extra korting door te bestellen in onze webshop. Wilt u ook profiteren van extra korting? Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Adresgegevens