Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

HAPERT Aanhangwagens

HAPERT Aanhangwagens behoren al 50 jaar tot de sterkste aanhangwagens in de gewichtsklasse tot 3500 kg. Alle HAPERT Azure-, Cobalt-, Indigo- en Sapphire-modellen hebben een volledig gelast en zelfdragend frame. Bovendien is bij alle modellen is een flinke veiligheidsmarge met betrekking tot het laadvermogen ingebouwd. Die combinatie geeft u als gebruiker de zekerheid dat ze lang meegaan. Dat maakt HAPERT bijzonder in de markt. Wij leveren aan ondernemers, die willen werken met de meest betrouwbare materialen. Onze robuuste aanhangwagens zijn gemaakt om iedere dag weer maximaal te presteren.

Types

Bij Hapert kan je kiezen tussen verschillende typen aanhangers. Voor ieder hoveniersbedrijf is er een transportoplossing te vinden die past bij jouw doeleinden.


Coals - Kippers

Onze Cobalt serie is onder de hoveniers absoluut topfavoriet! Niet alleen het transporteren, maar ook het lossen van al uw materiaal wordt met deze kipper erg gemakkelijk.
HAPERT levert de verschillende soorten kippers, die aan de hand van uw wensen en eisen geheel op maat kunnen worden uitgevoerd. Zo kunt u bij ons kiezen tussen de:

-    Cobalt HB; een achterwaarts kipper leverbaar als enkelasser en tandemasser

-    Cobalt HM; een driezijdig kippende aanhangwagen, leverbaar als tandemasser en tridemasser. Bij de 3500 kg. uitvoeringen is tevens paraboolvering mogelijk.

-    Cobalt HM+; deze heavy-duty kipper is leverbaar in de afmeting 335x180 cm. en voorzien van alle denkbare opties!

Indigo - Transporters

De HAPERT Indigo Transporter is dé aanhangwagen voor het transporteren van uw machines zoals kleine graafmachines of zitmaaiers. Hierdoor is ook dit model erg geliefd onder hoveniers. Neem bijvoorbeeld de Indigo LF-2 : Deze transporter is op de eerste plaats ideaal voor het vervoer van graafmachines, hoogwerkers en allerlei andere zware (rollende) machines. Maar de Indigo LF is tevens uitermate geschikt voor het vervoeren van stenen, puin, afval etc. De doorlopende achterklep van 1500 mm hoog, multiplex vloer en banden 195/50 R13 behoren tot de standaard uitrusting. Het robuuste chassis en de degelijke stalen wanden maken deze aanhangwagen een ware krachtpatser!

Azure - Open aanhangwagens

De Azure is onze krachtige alleskunner! Binnen de Azure-serie van HAPERT vindt u gegarandeerd een open aanhangwagen die aan al uw wensen voldoet. Ongeacht of u nu pallets, grofvuil, tuinafval of ander los gestort materiaal wilt vervoeren. Binnen de Azure-serie bieden we verschillende modellen aan:

-    Azure L; deze bakwagen is leverbaar als enkelasser en tandemasser. Bovendien is deze aanhangwagen in verschillende uitvoeringen te verkrijgen (aluminium, multiplex of staal).

-       Azure H; met deze plateauwagen kunt u alle kanten op! Eén, twee of drie assen? Het kan allemaal!

-       Azure H+; Standaard is dit model voorzien van tal van interessante opties zoals paraboolvering incl. schokbrekers, robuuste banden 185/70 R13 C met zwarte velgen, het oprijpakket en LED-verlichting. Kortom: een zeer complete aanhangwagen die het zware werk niet schuwt.
 

Sapphire - Gesloten aanhangwagens

Een gesloten aanhanger is optimaal uitgerust voor het vervoeren van allerlei soorten goederen en materialen. De Sapphire-serie van HAPERT bestaat uit uiteenlopende gesloten aanhangwagens, die volledig kunnen worden aangepast aan uw wensen. Of u nu een dichte enkelasser aanhanger, een gesloten aanhangwagen tandemasser of een koelwagen zoekt; wij bieden altijd een passende transportoplossing tegen de scherpste prijs! Ook een speciale uitvoering van de Sapphire gesloten aanhanger behoort tot de mogelijkheden, zoals een praktische marktwagen of een multifunctionele verkoopwagen.

Wat is paraboolvering?

Paraboolvering zorgt voor een optimale en constante lastverdeling over de gehele aanhangwagen, waardoor oneffenheden op de weg perfect worden opgevolgd. Ook in volledig beladen toestand zorgt de paraboolvering met as-schokbrekers, voor een maximaal comfort en stabiliteit van het veersysteem. De veer-energie die tijdens een rit ontstaat wordt op een comfortabele wijze geabsorbeerd.

Contactgegevens

Wagenbouw Hapert B.V.
Handelsweg 13, 5527 AL, Hapert
Telefoon: 0031 (0)497386868
Email: info@hapert.com
Internet: www.hapert.com/nl

HAPERT: leverancier Inkoopgilde

Bij HAPERT ontvangt u als hoveniersbedrijf extra korting. Wilt u ook profiteren van extra korting? Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap.