Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

JUB Holland

Het bedrijf van JUB Holland ligt temidden van de eigen akkers vol bloembollen in het Zuid-Hollandse Noordwijkerhout. Hier vandaan vinden jaarlijks miljoenen bloembollen hun weg naar afnemers over de hele wereld. Jac. Uittenbogaard (JUB) is een echt familiebedrijf. Opgericht in 1910 staat anno 2016 alweer de vierde generatie aan de leiding van de bloeiende onderneming. JUB levert aan tuincentra, groenvoorzienende bedrijven, gemeentes en hoveniers in heel Nederland en exporteert haar kwaliteitsproducten naar 36 landen. Het is een van de weinige bedrijven die alle facetten van de bloembollenteelt uitvoert. Zo heeft JUB een eigen kwekerij van ongeveer 45 hectare, een eigen broeierij van 4,5 snijtulpen en is onderdeel van veredelingsbedrijf Remarkable.

Over bloembollen leverancier JUB Holland

JUB zet zich in voor verbetering van de leefomgeving voor zowel het openbare groen als de particuliere tuin, door middel van het leveren van een kwalitatief hoog product en goede service. JUB Holland kent verschillende kernactiviteiten:

 • Kwekerij - eigen kwekerij van 35 hectare
 • Handel - de handel is te verdelen in Retail en Landschap
 • Broeierij - een broeierij van 4,5 miljoen snijtulpen
 • Veredeling - aangesloten bij veredeling bedrijf 'Remarkable'

Bloembollen voor hoveniers, kwekers en tuincentra

JUB richt zich op de gehele groene sector zoals hoveniers, groot-groenvoorzieners, gemeenten, grootwinkelbedrijven en tuincentra. Het is JUB zijn missie om bloembollenproducten aan te bieden in het hogere marktsegment in Europa door middel van innovatieve concepten, kwalitatief hoogwaardige producten en op maat gemaakte programma’s. deze producten worden deels geleverd uit eigen kwekerij,waar de bloembollen op een duurzame wijze worden geteeld. Samen met de toegewijde medewerkers zorgt JUB voor een hoog serviceniveaurichting klanten en dragen zij bij aan een bloeiende omgeving.  

JUB is in het bijzonder gespecialiseerd in het leveren van bloembollen aan hoveniers. Voor die hoveniers biedt JUB een mooi assortiment eerste kwaliteit bloembollen in standaard eenheden, die tot laat in het seizoen voorradig zijn. Aan de zakken van de bloembollen zit een etiket met foto in kleur, waarop een handige beschrijving staat van zaken als de eigenschappen van de bol, de hoogte, hoe de bol te planten en wat de bloeiperiode is. Er zijn ook fraaie kant-en-klaar combinaties, van verschillende mengsels voor diverse toepassingen voor zowel intensief als extensief beleid.

bloembollen voor hoveniers

Behalve met prachtige producten staan de specialisten van JUB de hovenier ook met raad en daad terzijde. Zo geven ze begeleiding bij beplantingsplannen, bieden ze nazorg en de mogelijkheid de bloembollen machinaal te laten planten. JUB beschikt daartoe over verschillende plantmachines voor het planten van bloembollen onder het gras, in de volle grond en in een schuin talud.

Traditioneel zijn er in de maand april op het bedrijf meerdere studiedagen, waarop alle facetten van JUB worden getoond. De showtuin met alle soorten en combinaties wordt voor bezichtiging open gesteld en er zijn gastsprekers met voor de hovenier interessante en nuttige onderwerpen.

 • Ontzorgen van de klant
 • Concept op maat
 • Innovatieve mengsels en combinaties
 • Eigen kwekerij
 • Vakbekwaam personeel
 • Machinaal planten

Breed assortiment bloembollen

 • Breed assortiment verpakte en losse bloembollen
 • Verschillende combinaties geschikt voor wisselperken en bloembakken.
 • Veel bloembollenmengsels voor een langdurige bloei
 • Verschillende mooie biodiversiteit mengsels
 • Ruim assortiment aan stinze bloembollen.

Bloembollen door heel Europa

Als familiebedrijf streeft JUB ernaar om een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten en medewerkers. Het is ons doel om langdurige relaties op te bouwen die waarde creëren voor beide partijen. Door continu te reageren en te anticiperen op de veranderde omgeving en wensen van de klant blijft JUB een aantrekkelijke partner, waardoor de continuïteit van JUB gewaarborgd blijft en een bloeiend bedrijf over kunnen dragen aan toekomstige generaties.

Meer artikelen over bloembollen voor hoveniers

Jac. Uittenbogaard & Zonen BV (JUB): leverancier Inkoopgilde

Bij JUB profiteert u als Inkoopgilde lid van 10% korting op top 10 producten. En 5% op het gehele assortiment.  Wilt u ook profiteren van goedkope inkoopprijzen? Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Adresgegevens

Meer over bloembollen

Verwante informatie: