Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

LandscaperPro

LandscaperPro is een onderdeel van de ICL Group. Wij hebben als bedrijf het doel gesteld om onze klanten te steunen op het gebied van gras en openbaar groen. In de loop der jaren kunnen we rustig stellen dat ons integere en waardevolle portfolio is gevuld met producten van wereldklasse.

Onder andere onze product technologieën en informatievoorziening voor eindgebruikers spelen een grote rol om het gras- en milieubeheer naar een hoger plan te tillen.

Op het gebied van meststoffen bieden wij onder andere:

-       SierrablenPlus

-       SierraformGT

-       Greenmaster

SierraBlen Plus SierraForm GT GreenMaster Pro-Lite

 

Duurzaamheid

We vinden het belangrijk dat onze producten duurzaam zijn, zodat we verantwoordelijk en efficiënt omgaan met het milieu. We hebben daarvoor één van de meest geavanceerde R&D-faciliteiten ter wereld, die ons mede helpt ons doel te bereiken.

 

Productieproces

We vinden het belangrijk om te blijven innoveren. Daarom zijn we in ons productieproces gedurende iedere fase erop gericht om de beste technologieën te ontwikkelen op het gebied van gewasbescherming, graszaad en meststof. Deze fases worden ondersteund door een klantenservice die dit ondersteunt en mogelijk maakt.

Het resultaat mag er zijn, zo worden onze grasvelden bijvoorbeeld gebruikt in het stadion van Manchester City, maar ook van FC Barcelona. Deze grasvelden zijn zo hoogwaardig dat het optimaal geschikt is voor recreatief gebruik en om op te sporten.

 

Advisering

Bij LandscaperPro zien we dat expertise op het gebied van grasproblematieken kan bijdragen aan de oplossing. Om niet telkens opnieuw te hoeven beginnen op het gebied van advisering, hebben we iTurf ontwikkeld. iTurf is een programma met geïntegreerde behandelingen en toepassingen voor gras.

Het voordeel hiervan is dat het grasbeheer efficiënt en verantwoord kan worden ingericht met de beste producten. Zo stelt het u als hovenier bijvoorbeeld in staat om op een verantwoorde wijze te werken met betrekking tot de steeds strenger wordende regelgeving en tegelijkertijd zo min mogelijk inspanning hiervoor te leveren. Doordat chemische toepassingen worden beperkt, zal het gras hier op de lange termijn gezonder van worden en dus duurzamer.

iTurf

LandscaperPro: leverancier Inkoopgilde

Op producten van LandscaperPro ontvangt u als hoveniersbedrijf extra korting. Wilt u ook profiteren van extra korting? Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Adresgegevens