Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Payrollbureau

Bent u er al uit hoe u komend seizoen het personeelsbestand van uw organisatie inricht en welke kosten dat met zich meebrengt? Door uw personele bezetting flexibel te maken, kunt u snel reageren op uw actuele personeelsbehoefte. En dat is voor veel hoveniers wenselijk, want door de Wet werk en zekerheid zit uw personeel in eigen beheer snel aan het maximaal aantal contracten.

Anders dan in eigen beheer kunt u bij Payrollbureau over een periode van 5,5 jaar gebruikmaken van tijdelijke contracten. Dat is uiterst aantrekkelijk in uw branche, want de wintermaanden kunt u alleen of mogelijk met minder medewerkers overbruggen als er minder buitenwerk is. Maar u wilt ook kunnen schakelen tegen het voorjaar, wanneer er veel werk vrij komt. Die mogelijkheid biedt Payrollbureau u met payrolling.

Wat is Payrolling?

Payrollbureau neemt met payrolling alle administratieve lasten en werkgeversrisico’s op zich. Kort gezegd: u draagt een geschikte kandidaat aan en zorgt voor de dagelijkse aansturing van de nieuwe (tijdelijke) medewerker, Payrollbureau doet de rest. Van het verstrekken van het juiste contract, het doen van afdrachten en informatieverstrekking aan bijvoorbeeld de Belastingdienst en het pensioenfonds, tot aan het afgeven van loonstroken en jaaropgaven. En wordt uw medewerker ziek of arbeidsongeschikt, dan loopt u geen risico. 

Bij Payrollbureau betaalt u voor elk uur dat de medewerker werkt, een vast tarief per uur. Werkt de medewerker niet (bijvoorbeeld in de wintermaanden), dan heeft u geen personeelskosten.

 payroll

Samenwerking tussen medewerker(s), uw groenbedrijf en Payrollbureau

Met de inzet van Payrollbureau blijft u verantwoordelijk voor de belangrijkste zaken, zoals de werving en selectie van nieuwe medewerkers en het aansturen van medewerkers op de werkvloer.

Wat er wel verandert voor u met de inzet van Payrollbureau? U hoeft zich niet meer bezig te houden met alle financiële en administratieve verplichtingen en risico’s die het ondernemerschap met zich meebrengt. Payrollbureau neemt dit van u over, zodat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen.

Goede arbeidsvoorwaarden voor uw medewerkers

Wij willen samen met u de beste werkgever zijn voor uw medewerkers. Bij ons staat goed werkgeverschap hoog in het vaandel. Dit betekent voor uw medewerkers dat zij profiteren van goede arbeidsvoorwaarden en extra’s, zoals korting op de zorgverzekering, scholing en belastingvrij voordeel op producten en diensten.

Voor hoveniers is in de cao waar P-services mee werkt onder andere het loonverhoudingsvoorschrift opgenomen zoals dat in de cao Hoveniersbedrijf
is vastgelegd. Dit houdt in dat de medewerker recht heeft op het loon volgens de cao Hoveniersbedrijf. Ook het jaarurenmodel kan, zoals de cao voorschrijft, worden toegepast. Zo zijn de medewerkers verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden.

Voordelen payrolling

 • Wij verzorgen uw salarisadministratie en contractbeheer en houden de wisselende wet- en regelgeving in de gaten;
 • U heeft extra mankracht zonder werkgeversrisico’s en lasten;
 • Flexibiliteit en vrijheid dankzij op maat gemaakte overeenkomsten;
 • Duidelijkheid qua kosten: u betaalt alleen voor de gewerkte uren;
 • Goede arbeidsvoorwaarden voor uw medewerkers;
 • Geen risico’s: wij nemen het ontslagrisico, ziekterisico en de transitievergoeding op ons.

Verwante informatie 

Nieuwe werknemers

personeel hovenier

Lees meer: waar en hoe vind ik goede werknemers?

Beplanting

besparen

Lees meer: besparen op beplanting!

inkoopgilde

Payrollbureau: leverancier Inkoopgilde

Als lid van Inkoopgilde kunt u flink geld besparen op uw payroll kosten. De gemiddelde besparing van Inkoopgilde-leden op payrolling via Payrollbureau is 10%. Benieuwd wat Payrollbureau voor u kan betekenen of wilt u een kostenberekening op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Adresgegevens
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of een kostenberekening op maat? Kijk voor meer informatie op payrollbureau.nl, mail uw vraag naar sales@payrollbureau.nl of neem rechtstreeks contact op met één van onze payroll specialisten:

Regio Noord    :           Dicky van der Meer      06 – 83 57 39 89
Regio Midden  :           Marco Morren               06 – 57 93 46 91
Regio Zuid       :           Danny Hirschmann       06 – 51 96 13 86

Vestiging bij u in de buurt

Personeel inlenen als professional in:

 • Groningen
 • Friesland
 • Drenthe
 • Noord-Holland
 • Overijssel
 • Flevoland
 • Utrecht
 • Zuid-Holland
 • Noord-Brabant
 • Zeeland
 • Limburg
 • Gelderland

Besparen op inlenen personeel

De gemiddelde besparing van leden op payrolling is: 10%

Chatbericht

Suggesties, vragen of advies? Stuur ons gerust een chat bericht. Zie rechtsonder.

Facebook messenger

Suggesties, vragen of advies? Stuur ons gerust een bericht via Facebook Messenger!