Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Renault Nederland

EuroGate International BV is gevestigd te Dedemsvaart. EuroGate International verkoopt lichte bouwmachines in Europa. EuroGate International heeft wereldwijd relaties met klanten. Van bepaalde merken is Eurogate International distributeur. Ook worden een aantal toeleveranciers vertegenwoordigd. Op de website staat uitgebreide informatie over EuroGate International. Het is de moeite waard om een kijkje te nemen op de website. Hieronder staat kort het assortiment beschreven. 


Grondboormachines

De grondboormachines zijn van hoge kwaliteit. Er zijn diverse mogelijkheden om de grondboormachine te personaliseren. Er zijn verschillende soorten grondboormachines, zoals een hydraulische grondboor of een handboor. Daarnaast is er een grondboormachine voor de trekker. De grondboormachines zijn van de merken General Equipment en Maruzen.

Grondboren

De grondboren zijn van het merk General Equipment. Door de stevige, zware as zijn ze beter bestand tegen buigen. Bij slijtage zijn de boren eenvoudig te vervangen. Dat vergroot de levensduur.

Brandstoftanks

Het assortiment van brandstoftanks is zeer uitgebreid. De brandstoftanks zijn van het merk FuelProof. Dit merk staat bekend om de veiligheid, lange levensduur, groot gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Bij EuroGate zijn alle brandstoftanks UN/ADR gekeurd. De brandstoftanks zijn van dubbelwandig staal.

Palenrammers

Er kunnen verschillende soorten palenrammers geleverd worden: met benzine aangedreven palenrammers, pneumatische palenrammers en hydraulische palenrammers. De palenrammers zijn van het Amerikaanse topmerk Rhino Tool. De producten van Rhino Tool zijn vervaardigd uit goed materiaal. 

Verlichting

Bij EuroGate-International zijn Light Towers leverbaar die opblaasbaar zijn. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes. De verlichting is zowel binnen als buiten te gebruiken.

Vloerbescherming

Er zijn verschillende vloerbeschermingsproducten leverbaar. Het vloerbeschermingsproduct wat eruit springt is TireSocks, Inc. Deze bandensok beschermt de vloer uitstekend tegen bandenstrepen en lekkende olie.

Mobiele waterunits

Er zijn mobiele waterunits verkrijgbaar van het Britse merk FuelProof. De units zijn op een uitmuntende manier opgebouwd. De waterunits van EuroGate International zijn EU/RDW gekeurd. Daarom kunnen de wagens toegelaten worden op de openbare weg.

Ventilatoren

Er kunnen verschillende soorten ventilatoren geleverd worden. Er zijn ventilatoren verkrijgbaar van het kwalitatief hoogwaardige merk General Equipment. Er zijn ventilatoren beschikbaar die gebruikt kunnen worden in kleine ruimtes, maar ook ventilatoren die natte vloeren sneller kunnen laten drogen.

Accessoires

Er zijn verschillende accessoires verkrijgbaar die het werken makkelijker maken.

Vloerbewerkingsmachines

EuroGate International heeft revolutionaire vloerbewerkingsmachines in het assortiment. Uniek zijn de FCS- series van General Equipment. Deze series hebben een innovatief ontwerp en veel gebruiksmogelijkheden. Het wordt met de CTS12 en Bitty Beaker heel goed mogelijk gemaakt om rubber ondervloeren, keramische tegels en hardhouten vloermaterialen eenvoudig te reinigen.

Om de hovenier beter te kunnen bereiken is Eurogate International partner van Inkoopgilde. Een deel van ons assortiment is te vinden in de webshop. We verwelkomen u graag in Dedemsvaart of op onze website.

Adresgegevens