Voor elke ondernemer is vervoer van groot belang. Of het nu om een groot of om klein bedrijf gaat, om personen- of vrachtvervoer; er is een Renault voor iedere ondernemer. Je rijdt al een nieuwe bedrijfswagen voor een vast bedrag per maand en dat is inclusief onderhoud, verlengde garantie en een lagere rente op de financiering. Bovendien zijn er diverse vormen van financiering mogelijk zoals koop, operational lease en financial lease. Kortom, bij Renault kun je terecht voor een wagen én financiering die bij jouw bedrijf past.

 Financieringsmogelijkheden

Zo'n bus is mooi én van essentieel belang. Maar het financiële plaatje is uiteraard ook niet onbelangrijk. Bij Renault kijken ze daarom - samen met jou - niet alleen naar wat de meest geschikte wagen is, maar ook naar wat de beste financiële oplossing is. Jouw specifieke situatie vereist een op maat gemaakte financiering. Je kunt kopen of leasen én zorgeloos ondernemen dankzij de vast gebudgetteerde onderhoudskosten. Samen met je dealer stel je vast wat in jouw geval de beste opties zijn. Daarna richt jij je op waar je goed in bent: hovenierswerkzaamheden uitvoeren. Je weet dat de rest allemaal goed geregeld is, dat geeft rust.

Topauto's voor ZZP'ers en MKB’ers

De personenauto’s en bedrijfswagens van Renault hebben naam opgebouwd en behoren tot de top wanneer het aankomt op efficiënt exploiteren en een voordelige 'total cost of ownership'. Wat voor ondernemers zo fijn is, is dat bij Renault de Account Manager Zakelijke Markt er speciaal voor opgeleid is en de juiste expertise heeft om elk individueel wagenparkvraagstuk zo optimaal mogelijk te begeleiden. Ook wanneer jouw wagenpark uit maar 1 object bestaat. Die begeleiding gaat veel verder dan alleen het financieringsvraagstuk. Zo kan hij/zij je ook adviseren over duurzaam investeren met MIA & VAMIL-regelingen en adviseren wanneer je graag op elektrisch wilt overstappen en vertellen wat daarbij de juiste laadinfra-oplossingen zijn.

Een 'hoveniersbus' van Renault

Als hovenier is het belangrijk om overal te kunnen komen, mét je uitrusting. Je bus is je bedrijfskaartje, je pakezel, je kantoor en je maatje. Bij Renault weten ze wat een een bedrijfswagen voor een onderneming betekent en ze hebben daarvoor perfecte bussen. Kies je voor klein en zuinig, of ga je eerder voor groot en robuust. Wil je een wagen op benzine, diesel of liever elektrisch? De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

Bij Renault kun je terecht voor verschillende modellen bussen die voor een hovenier ideaal zijn. Zo heb je de kleine en compacte Kangoo, de wat grotere Trafic en de nog ruimere Master. Pas het interieur aan, zodat je al je gereedschap en apparatuur veilig kunt vervoeren. Zo stel je zelf je bedrijfswagen samen en weet je zeker dat je precies krijgt wat je nodig hebt.

Bekijk hier de Renault dealers: www.renault/dealers.nl

Renault Nederland is partner van Inkoopgilde

Leden van Inkoopgilde profiteren van extra inkoopvoordeel. Wilt u ook profiteren van extra korting? Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap.