Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Sika Footwear

Sika Footwear A/S is een gerenommeerd merk op het gebied van werkklompen. Het Deense familiebedrijf heeft al meer dan 100 jaar ervaring in het ontwikkelen van innovatieve veiligheidsschoenen. Het assortiment werkschoenen van Sika is vooral gebaseerd op het model van de klompschoenen. De Sika clog, een ander woord voor klomp, staat bekend om de unieke zool met zogenaamde ‘hidden nails’ constructie, welke onder andere zorgt voor een langere levensduur. Naast de klompschoenen richt het bedrijf zich tevens op het ontwikkelen van diverse andere uitvoeringen werkschoenen, gemaakt van uitsluitend de allerbeste materialen om zodoende steeds weer tegemoet te komen aan de verschillende uitdagingen in uiteenlopende branches.

Sika klompschoenen

Sika klompschoenen worden veel gebruikt in de zorg- en foodsector, maar de vele voordelen van deze werkschoen zijn ook zeer interessant voor de werkplek van de hovenier. Het leren bovenstuk van de klomp is voorzien van een PU-coating. Deze coating maakt het materiaal van de schoen waterafstotend en ademend. Tevens beschermt het materiaal tegen chemicaliën. Daarnaast zijn alle werkklompen van Sika voorzien van honderd procent antislip PU. Het assortiment Sika klompen bestaat uit verschillende collecties. Ze zijn verkrijgbaar met en zonder stalen neus, met open en dichte hiel en verschillende voetzolen (hout, leer, flexibel).

De Sika Comfort lijn

De Comfort lijn bestaat uit een assortiment klompen met een houten voetbed. Het brede loopoppervlak in combinatie met een houten voetbed staat garant voor de meest ideale ondersteuning van uw voeten in elke denkbare positie. Deze optimale ondersteuning werkt door naar de verschillende gewrichten in uw benen, zoals de enkels, knieën en heupen door naar de rug. Op deze manier wordt uw hele lichaam ondersteund door het dragen van de Sika Comfort met houten voetbed en is het daarmee een ideale werkschoen voor het verrichten van veel fysieke arbeid zoals die van een hovenier.

De Sika Flex lijn

Heeft u een klus waarbij u wat meer op uw knieën moet werken, dan is er de Sika Flex lijn met buigzame loopzool. Deze flexibele loopzool biedt echter wel minder ondersteuning, maar kan goed in combinatie met de klompschoenen uit de Sika Comfort lijn worden gebruikt. De modellen van de Sika klompen zorgen voor een makkelijke, snelle in- en uitstap, zodat u ze eenvoudig met elkaar kunt afwisselen.

Sika veiligheid klompen

Naast de werkklompen maakt Sika ook klompen met veiligheidsnormering en CE-keurmerk. Hiermee voldoen de veiligheidsklompen van Sika volledig aan de Europese wet- en regelgeving. De normeringen van de veiligheidsklompen zijn dezelfde als die van de werkschoenen.

Sika Footwear accessoires

Sika werkschoenen worden gemaakt van de beste materialen met oog voor duurzaamheid en comfort. U ondervindt nog meer gemak en comfort bij het dragen van de werkschoenen in combinatie met de verschillende accessoires van Sika Footwear. Dit assortiment bestaat onder andere uit schokabsorberende inlegzolen en/of zweet absorberende sokken en verzorgingsproducten, waarmee u uw werkschoenen lange tijd in topconditie houdt.

Contact:
• Sika Footwear A/S
• HI-Park 301
• 7400 Herning, Denemarken
• Telefoon: +45 9721 1911
• Fax: +45 9721 2888
• www.sikafootwear.dk

Sika Footwear: leverancier Inkoopgilde

Op Sika producten ontvangt u als hoveniersbedrijf extra korting door te bestellen in onze webshop. Wilt u ook profiteren van extra korting? Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Adresgegevens