TSD software

Op zoek naar een goede software oplossing voor uw groenvoorziening? TSD is totaalleverancier van software oplossingen gericht op de groene sector. Als lid van het Inkoopgilde profiteert u van prijsvoordeel op diensten van TSD.

TSD ontwikkelt software in de groenbranche 

Een groeiend aantal hoveniers schakelt over op het gebruik van TSD software. TSD neemt inmiddels al 30 jaar een belangrijke rol in bij het automatiseren van “de groene keten” (vrijwel alle Cash en Carry bedrijven in Nederland gebruiken TSD software). De klanten in de keten ondervinden hiervan dagelijks voordeel doordat ze beter kunnen communiceren met zowel toeleveranciers als afnemers. Dit wordt steeds belangrijker, want in een concurrerende omgeving moet een ondernemer elk voordeel benutten. Iedere efficiëntieslag is er één. Ook inkoopvoordeel door samenvoeging van partijen levert belangrijke voordelen op. Het Inkoopgilde is een prima voorbeeld van een typische Win-Win samenwerking. TSD ondersteunt deze ontwikkeling en wil er graag in participeren om de doelstelling: “Het helpen klanten nog succesvoller te maken” in te vullen. 

Innovatieve software voor groene sector

Door het leveren van innovatieve en krachtige software heeft TSD de afgelopen 30 jaar veel branchekennis opgedaan. Dit wordt continu vertaald naar passende oplossingen voor klanten en mede daarom kennen we een enthousiaste groep gebruikers. Wensen en technologische mogelijkheden gaan hand in hand. Het bijdragen aan het succes van klanten is de belangrijkste missie.

Inkoopgilde en TSD slaan handen ineen

In samenwerking met het Inkoopgilde kan TSD zorgen voor een soepele communicatie tussen leverancier en afnemer. De boomkwekerijsoftware en de oplossingen voor calculatie en ontwerp “GreenTops”, “BUSINESS”, “3DTUIN Designer” en “LANDXPERT”, leveren inmiddels voor meer dan 800 bedrijven in Nederland een belangrijke bijdrage aan de dagelijkse bedrijfsvoering.

tuinontwerp software

Meer artikelen over software in de groene sector 

Lees ook het artikel van TSD over tuinontwerpen met 3D software. Eenvoudige software waardoor u meer scoringskans boekt bij uw klanten door de presentatie van uw tuinontwerp. 

Hoe werkt 3D tuinontwerp software?

Bent u hovenier en maakt u dagelijks tuinontwerpen aan de keukentafel? Maar ziet u tegelijkertijd dat uw collega's mooie 3D tuinpresentaties voorschotelen aan hun klanten? Dan is deze workshop echt iets voor u. 

TSD IT Solutions: leverancier Inkoopgilde

Als lid van Inkoopgilde ontvangt u bij TSD IT solutions 10% korting op uw software. Wilt u ook profiteren van goedkope inkoopprijzen? Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Adresgegevens

Meer over automatisering 

Verwante informatie: