7 laden gereedschapwagen gevuld 217-delig

Op voorraad
Prijs alleen zichtbaar met account. Account aanmaken

Per Stuk

Omschrijving

Gereedschap opbergen kun je doen in de 217-delige gereedschapswagen met 7 laden. De set bestaat uit de gereedschapswagen inclusief gereedschap. Deze gereedschapswagen wordt uitgerust met stevige handgrepen met soft grip en antislip composiet. De hoeken zijn voorzien van rubberen covers.

De gereedschapswagen is stevig en stabiel. Door de vier wielen, waarvan twee zwenk, is de gereedschapswagen eenvoudig te verplaatsen. De gereedschapswagen beschikt over een rem, zodat het geheel niet gaat rollen. De gehele gereedschapskoffer kun je afsluiten door de centrale vergrendeling.

Deze gereedschapswagen is uitgerust met 7 laden. De bovenste 5 laden kunnen 25 kilogram dragen en de onderste twee 35 kilogram. De laden zijn niet seperaat van elkaar te openen. Dit wordt namelijk beveiligd door een veiligheidsmechanisme. Alle lades zijn uitgerust met versterkte geleiders en schuifmechanisme met kogellagers.

De gereedschapswagen inclusief gereedschap weegt 80 kilogram. Wanneer de gereedschapswagen leeg is, weegt deze 51 kilogram. De afmetingen van de gereedschapswagen zijn 46,5 x 77 x 97 cm. De wanden zijn geperforeerd, zodat je eventueel accessoires aan de gereedschapswagen kunt toevoegen.

Het gereedschap wordt geleverd in speciale "toolbeds". Deze toolbeds zijn oliebestendig en duurzaam.

Bekijk hier meer informatie:

pdf: Gereedschapswagen 217-delig

Specificaties

Meer informatie

SKU

79156

Leverancier

Airpress

Merk

Airpress

Besteleenheid

Stuk

Gewicht in kg

3

Kleur

Rood

Lengte, Breedte, Hoogte (cm)

97 x 46.5 x 77