Aon is de toonaangevende adviseur op het gebied van risico-, pensioen- en gezondheidsoplossingen. Wij helpen onze klanten om hun doelen makkelijker te bereiken. Dit doen we door klanten verantwoord risico’s te laten nemen.

Als hovenier heb je passie voor groen en voor je klanten. Je doet er alles aan om je klant te laten genieten van een prachtig aangelegde tuin. Wij delen deze passie voor groen en voor klanten. Daarnaast houden ook wij niet van verrassingen en we doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat je zonder zorgen kunt ondernemen.

 

Zijn uw verzekeringen afgestemd op hovenierswerkzaamheden?

Als ondernemer zit je natuurlijk niet stil en volg je de veranderingen in de markt op de voet. Het is dus goed mogelijk dat je in de afgelopen jaren heel andere werkzaamheden erbij bent gaan doen. Wellicht ontwerp je nu hele tuinen, heb je uitgebreid met personeel of een partner, bouw je steeds meer schuren en leg je regelmatig parkeerplaatsen aan inclusief riolering en verlichting. Andere werkzaamheden met een andere bezetting, op een andere locatie of gebouw betekent dat je risico’s ook veranderd zijn en dan hebben we het nog niet eens over de gewijzigde wetgeving voor werkgevers, ZZP en niet te vergeten het milieu. Juist door onze ervaring in de groene sector weten we een juiste aansluiting te vinden tussen risico’s nemen en risico’s verzekeren en dat vertaalt zich naar een direct voordeel nu en een voordeel op termijn in de toekomst.

Een zieke medewerker……… en dan?

Als kleine werkgever ben je vaak druk. Zeker als een van je werknemers ziek thuis zit. Dat brengt een hoop gedoe en regelwerk met zich mee. Loondoorbetalingsverplichting, Wet verbetering Poortwachter, UWV-boetes, plan van aanpak, probleemstelling etc…….En niet aan de regels voldoen kan een duur grapje worden. Daar is nu een oplossing voor: de MKB Verzuim-ontzorgverzekering. Hiermee wordt jou als werkgever veel werk uit handen genomen. Deze verzekering is speciaal voor werkgevers die geholpen (ontzorgt) willen worden bij de verplichtingen en taken rondom een zieke medewerker. Meer weten? Of weten wat het verschil is tussen een MKB Ontzorg Verzuimverzekering of een reguliere verzuimverzekering? Kijk eens op:https://zakelijk.aonverzekeringen.nl/hulp Met de handige keuzehulp op deze pagina kun je ook kijken welke oplossing het beste bij jou bedrijf past.

Kosteloos adviesgesprek voor leden van Inkoopgilde

Heeft u uw risico's goed in beeld voor uzelf, uw bedrijf en uw medewerkers? Zijn de risico's die u wilt afdekken via een verzekering ook echt goed afgedekt? En zit u nog goed met uw huidige verzekeringen als het gaat om premies en voorwaarden? Het is de moeite waard om daar tijd en aandacht aan te besteden.

Aon

Neem vandaag nog contact op met onze gespecialiseerde adviseurs voor het plannen van een gratis vrijblijvend adviesgesprek of plan een afspraak via het contactformulier op onze website: (https://zakelijk.aonverzekeringen.nl/hoveniers)

Meer weten over arbeidsongeschiktheid, zorg en inkomen, eerste hulp bij inkomensverlies, cyber, financiële planning of pensioen, kijk dan ook eens bij de verwante blogs op deze pagina.

AON is partner van Inkoopgilde

Leden van Inkoopgilde profiteren van extra inkoopvoordeel. Wilt u ook profiteren van extra korting? Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Adresgegevens:

Admiraliteitskade 62

3063 ED Rotterdam

Tel: 088-8108172

ondernemingen.team3@aon.nl

www.aon.nl