Repair-mix + sporen + fulvine 25KG

Op voorraad
Prijs alleen zichtbaar met account. Account aanmaken

Omschrijving

De verzendkosten van dit product zijn gebaseerd op het versturen op een (volle) pallet. Als u slechts 1 of 2 exemplaren wilt bestellen kan dat doorgaans tegen lagere verzendkosten. Als dat het geval is, bel of mail ons dan om een prijsopgave s.v.p.

Meststof die speciaal geschikt is voor gebruik na verticuteren en doorzaaien voor een sneller herstel van de grasmat (ook bij lage temperaturen.) Stimuleert sterk de beworteling en groei, zeker van het jonge gras. Het resulteert in een mooi snel dichtgroeiend dicht gazon. Zodra het gazon hersteld is, dan bemesten met GrasZó. Bij een slechte ondergrond (verdichting of erg arm aan organische stof) kan het nodig zijn om ook bodemverbetering toe te passen en/of kalk te geven. Herstelt ook de grasmat na aantasting met engerlingen of emelten.


Repair mix geeft snelle groei, kleur en weerstand tegen ziekten. De uitstoeling van het gras wordt gestimuleerd. Het bevat extra magnesium voor meer aanmaak van bladgroen. Daarnaast bevat het humus en fulvine extracten voor snellere en betere beworteling. Makkelijk te doseren fijn granulaat. Voor een optimaal resultaat adviseren we de juiste dosering door één van onze adviseurs te laten bepalen aan de hand van de bodemgesteldheid.


  • Verbetert de beworteling ook bij lage temperaturen
  • Geeft snelle groei en een diepgroene kleur
  • Bevordert het bodemleven
  • Vergroot de opnamecapaciteit van water en nutriënten

Samenstelling

7 % stikstof totaal (N), waarvan 3,5 % organisch gebonden stikstof, afkomstig van beendermeel, verenmeel en cacaodoppen 3,5 % ureumstikstof 6 % fosforzuuranhydride (P2O5) oplosbaar in mineraal zuur, 12 % kaliumoxide (K2O) oplosbaar in water, 3 % magnesiumoxide (MgO) oplosbaar in water. 0,5 % totaal humus & fulvine extracten. 30 % organische stof.


Dosering

8 tot 10 kg per 100 m² per strooibeurt

Specificaties

Meer informatie

SKU

80107

Leverancier

Innogreen

Merk

Innogreen

Leverancier

Innogreen